![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) afiyet olsun burcucum yarasınnn ben de yarın yapcam o keyfi inşallah. bu arada siteden mi film izliyosunuz siz öyle bi şansımız war mı burda toyum ben yaw bilgilendirin azcık yazzık diil mi banaa ağla |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
öncelikle allah rahatlık versin bacım onayi ben yarın anlatayım ne biliyoruz olayını siz yokken tadı kalmaz şimdi dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yazmazsam uykum kaçardı son anda geri döndüm izmir toplantısına gelebilecekler özellikle Fatma sen gel ben sana haşlarım mısır herkeslere yaparım birşeyler gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağol canım Allah razı olsun söylemen bile yeterli. Allah rahatlık versin çok güzel rüyalar gör uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emel hanım buyrun efendim Bombalı mısırınız hpm1 Yan masadan gönderdilerrrr derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kardeş bombalı mombalı bana da bi mısır gönderiver canım çok çekti walla gece yarısı nerden bulcam mısırı ben yaa ağla |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Baş tacısınız ne demek... Bizde memnuniyet önem taşır her daim... İsteğiniz üzerine bombalı mısırınız buyrun efenim y789 Afiyet bal şeker olsun khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok sağolun efendim çok naziksiniz s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Rica ederim ne demek... Gören gözün güzelliğidir önemli olan. Yoksa güzellik tek başına var olduğunu bile iddaa edemezki dimi ama sung66 Ya size derken benimde canım çekti şimdi.... Ama ALLAH c.c. tan ecde mısır varmış skan67... Ama gerçekten bu saatte mısır patlatacağım yaa :)) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) afiyet olsun ben yarını bekliycem mecburen :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:43 AM. |