![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaw hiç adil bi takas olmadı bu:) vazcaydım ben. bu arada catland neresi yav? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hehehhe bu akşam baya zenginiz bakıyorum blissy yıkadım bulaşıkları toparladım hadi mantı yapayım size ne dersiniz yediniz mi yemek yakında birileri beni dövecek ne bu ya biz burada kilo verme telkini dinlerken hatun mantıdan bahsediyor diyenler valla ben yesemde çok rahatım y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
vallaaa catland diye biryer sadece benim için var şimdilik söylemesem olur değilmi mantı isterim ben benimde öyle kilo sorunum yok şükürler olsun tabi ipin ucunu kaçırınca yediklerim bana basen -göbek-yağ 3lemesi olarak ekleniyor az ihtimam gösteriyorum okdar |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aman canım ye sen mantını aklında duracağına midende dursun:) ben dolma yedim sana afiyet bal şeker olsun... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Allah nereye geldim ben böyle mısırlar dolmalar mantılar banane ben de istiyorum bana da bana da blissy blissy blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mantı 5 dk. içinde hazır e hadi başka bötek çörek yapan yok mu cilgin897 cilgin897 gece film seyredeceğiz daha khkh56 Elif gel gel tabi herşey burada pisimbat benim kedi seni çok sever blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) altın gününe döndü ortalık wave bu arada elifçim senden kıymetli mi kurban olsun sana dolmalar mantılarr |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Buyrun mantı servisi başladı khkh56http://img235.imageshack.us/img235/7...563453obt4.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tabi böyle bir seçeneğimizde mevcut khkh56 http://img235.imageshack.us/img235/1161/mdaz9.png |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) resimli tahriklere kanmayın site sakinleri bu saate yoldan çıkmak iyi olmaz kanımca dusun çok güzel görünüyorlar yahu ufff burcu çok hınzırsın sen yaw f678h |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |