![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooooh çok korktum kimse yok diye asisler bu arada çok romantik gördüm seni???? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emel meraba naaaber ark5 ark5 ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sorma asisler secret le bozduk kafayı düzelmiyorda olmuyorda... bu arada klip süppper sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Olur efenim Olurrr..... Hatta şimdi şu an oluyor bile... Tüm hayatımız secret..... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) diyyooossun thumbsanim thumbsanim thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz byyyyy kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 Allah senide guldursun emel,inan bir damla gulecegim yokken koptum gulmekten..sen cok yasa emii |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=IK9eqk5bgfA&mode=related&search=[/youtube] Mesaj yok Klip var sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ARKADAŞLAR BİRAZ ERKEN OLDU AMA BAYRAM SÜRESİNCE SİTEYE GİREMİYCEM, BU YÜZDEN BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN KUTLUYOR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bende yarın akşam veya bayramın birinci gününden itibaren yokum Hayal abla :) hepimizin bayramı kutlu olsun şimdiden.... İzmire uğrayabilirmiyim bilmiyorum ama muhtemelen bi denizli, muğla, aydın yapıcaz... hayırlısı artık.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 PM. |