Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

bird of paradise 04-06-2013 11:20 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842669)
22 yaşımdayım efendim.. doğru yolda olduğunuz sürece acele olmak yada olmamak; birşeyi değiştirmez.. 40 yaşında nübüvvet geldi Peygamber efendimize, 23 senede dünyayı yerinden oynattı.. Acaba, acelesi var mı idi :)

22 yaşında birisinin böyle anlamlı ve olgun cümleler kurması da çok ilginç, tebrik ederim seni

mehtap1606 04-06-2013 11:23 PM

şuan doğan çocukların genleri bizimkinden değişik oluyormuş 100 yaş üstü yaşabileceklermiş.bugün sana tümerden duydum.

mehtap1606 04-06-2013 11:24 PM

bunu şu nedenle söylüyorum bizim zeka gelişimimiz onlardan yavaş gerçekleşti bizden genç insanlar bizim şuanki olgunluğumuza daha hızlı daha erken yaşlarda ulaşmış oluyorlar.

maviinci 04-06-2013 11:24 PM

Alıntı:

bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842676)
22 yaşında birisinin böyle anlamlı ve olgun cümleler kurması da çok ilginç, tebrik ederim seni

böyle güzel bir ifadenin muhatabı olmak beni çok mutlu etti y789 teşekkür ediyorum art56art56

Işıklı yol 04-06-2013 11:30 PM

calm.com
harikaaaa

annie hall 04-06-2013 11:31 PM

Alıntı:

bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842676)

Maviinci benim de yazdıklarını beğenerek okuduğum bi arkadaşımız. Yaşla alakası yok bence olgunluğun görüldüğü üzere. 45 yaşına gelmiş ama ne kendine ne başkasına hayrı dokunmayan insanlar da çok var. 22 yaşında olupta hayatın anlamını arayan, başka insanlara yüreğini açıp yardım eden insanlar da :)

maviinci 04-06-2013 11:37 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842690)
Maviinci benim de yazdıklarını beğenerek okuduğum bi arkadaşımız. Yaşla alakası yok bence olgunluğun görüldüğü üzere. 45 yaşına gelmiş ama ne kendine ne başkasına hayrı dokunmayan insanlar da çok var. 22 yaşında olupta hayatın anlamını arayan, başka insanlara yüreğini açıp yardım eden insanlar da :)

gece gece gözlerimi yaşartacaksınız mutluluktan guitar seviyorum be sizi site y789 ben kaçayım, iyi geceler diliyorum herkese happy6

Işıklı yol 04-06-2013 11:44 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842692)
gece gece gözlerimi yaşartacaksınız mutluluktan guitar seviyorum be sizi site y789 ben kaçayım, iyi geceler diliyorum herkese happy6

Nede olsa hepimiz aynı kanepede zıplıyoruzhappy6superxy

bumbada 05-06-2013 03:05 AM

bir itirazım olacak değil yirmi iki daha da küçük olsak olgunluk ile yaşın alakası yoktur.

Işıklı yol 06-06-2013 09:14 AM

ay herkes uyuyor mu yaaaa ufff kimse yok mu sıkıldım ne biçim yer burası in cin top oynuyoooobad45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM.