Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Işıklı yol 24-06-2013 11:05 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844378)
Başka bir yere taşınsanda yinede foruma girebilirsin diimi

Netimin olduğu her yerden yazarım:) Belki bu kadar sık olmaz ama yine de her fırsatta yazmaya gayret ederim. Geleceğin ne getireceğini kim bilebilir ki? Ben hep umudunu taptaze tutmaktan yanayım.Her geceyi bir sabah, her kışı bir bahar takip eder. Allah ölüden diri, diriden ölüyü çıkarır. ben hayata insan çerçevesinden bakmam, ben hayata daima Allahın Sonsuz kudretinin bir göstergesi olarak bakarım. Yani sonsuz bir boşlukta, korkunç bir alev topunun etrafında bir yörüngede dönüp duruyoruz. Bir nefesi kim yapabilir? Bir damla suyu bir insana kim dönüştürebilir? Bir yumurtadan kim bir kuş yaratabilir? Oysa Allaha her şey nasılda kolaydır. Öyleyse neden üzüleyim ki. Allah her şeye Kadir

Işıklı yol 24-06-2013 11:10 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844400)
teknik (sigrt56) problemlerden dolayı giremeyebilir bad45

Haklısın malesef doğru bu4897

Işıklı yol 25-06-2013 06:56 AM

Eveeeet işte gelip çattı büyük gün. Allah yardımcımız olsun. Ve sevgili Rabbi Rahimim hayatımdan ilahlık taslayan, kendini benim hayatıma yönetici tayin eden her zalimi başımdan def etsin. Allahım sana sığınıyorum kalbime basıp geçenlerin şerrinden, dilinden zehir akanların şerrinden ve bana yaşama hakkı, sevme hakkı tanımayanların şerrinden. Allahım sana sığınıyorum, sevmeyi bilmeyenlerin şerrinden, kalp kırmayı marifet bilenlerin şerrinden. Dünyada çalım satarak dolaşanların, kendini ilah zanneden densiz kulların şerrinden. Ah Allahım bahtına düştüm beni o kullardan uzak eyle ve beni de onlara benzetme. Yolumu aydınlat ve Senin işlerini anlayacak hikmet bahşet gözlerime yüreğime. Elimin, dilimin ve diğer azalarımın şerrinden Sana sığınırım. Azabından rahmetine sığınırım. Yaptıklarımın, işlediğim kötü amellerin şerrinden Sana sığınırım. Allahım beni zalim kullarının eline ve insafına bırakma Sen biliyorsun Ya Rabbi Rahimim yüreğimin en gizli sırlarını, benim bana bile söylemeye çekindiğim isteklerimi ve hatta benim bile bilmediğim ihtiyaçlarımı. Sen gider Ya kerim olan Allahım. Ey merhameti bol Allahım, beni insanlardan müstağni kıl. Bana bol kanaat ve şükür bereketi ver. Allahım ihtiyaçlarımı tez zamanda gider. Allahım yardımını benden esirgeme. Salat ve selam peygamberlerine Hamd ü sena Rabbül Aleminedir.
IŞIK*

Işıklı yol 25-06-2013 07:02 AM

Ve bu duam her mahzun gönül için olsun buradaki. Hepinize selam ediyor sizleri Allahın Rahmetine havale ediyorum. Allah günahlarımızı mağfiret buyursun ve sizleri muhabbet şerbetleriyle doyursun. Allah yar ve yardımcınız olsun. İşlerinizi ıslah etsin.
Sevgimle kalınız.
selam ve dua ile
IŞIK*

maviinci 25-06-2013 07:13 PM

arkadaşlar bana iş tavsiye etsenize ankarada, ramazanda çalışmak istiyorum.. aslında temmuz ve ağustos boyunca. belki eylülün ilk yarısı da.

maviinci 28-06-2013 08:50 AM

biri olsa da muhabbet etsek, nasıl sıkıldım anlatamam

Işıklı yol 28-06-2013 12:22 PM

ben yokum tabi öyle de sıkılır canınız:)

maviinci 28-06-2013 03:04 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844540)
ben yokum tabi öyle de sıkılır canınız:)

alacağın olsun ışık abla blook y789 y789

maviinci 28-06-2013 09:06 PM

yakarım bu gezegeni :O :D

Işıklı yol 30-06-2013 05:23 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844558)
yakarım bu gezegeni :O :D

guitar8977girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:50 AM.