![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slmmmm uzun süredir yoktumm :( ben halaa kötüyüm amaa yaaa..:(( |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nedeen?:) 2gun girmedim siteye forumju ozlemisim yaa:p iyi gcelerrr :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sizi seviyorum arkadaşlar. 956ks456 İlk kez karşımdakinin ne düşüneceğini düşünmeden, yani mesela "sizi seviyorum" derken yanlış veya abuk subuk anlaşılacağımdan korkmadan yazabiliyorum. Karşımdaki alınır mı diye düşünmüyorum, yanlış anlaşılır mıyım diye kaygılanmıyorum. Burada öğrenmek için varım ve git gide daha rahat olduğumu görüyorum. Hepinize teşekkürler.actionsmile Sevgiyle kalın.y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gerçekten bizde seni seviyoruz::) şimdi düşündüm de aynen dediğin gibi burda seni seviyorum demek..olması gerktiği gibi kolaycacık... hislerindeki samimiyeti anlayabliyorum iyiki varsınsapkal89 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selamlar ey site halkı.:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar planner ::::) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba kimse varmı burda |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben iyiyim tesekkur ederim ::) ya sen? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |