![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hosgeldin ya sehri ramazan. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhabalar. Bende yeni üyeyim ve hayatımdaki tek ve en büyük problem nickimdende anlaşıldığı gibi asosyal biriyim. hiçbir şekilde öncelikle kızlarla iletişim kuramıyorum. diğerleri gibi yanımda mutlu olmuyolar. Yardım edebileceğini düşünen varsa mail den konuşabiliriz. yesilirmak.148@gmail.com |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar herkese Merhaba, İşyerinde sıcacık çayimi içerken, HAYATIM DEGİŞTİ CAFE sine uğramak istedim. Herkese güzel gün dilerim smileydance |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selamm.. bizde bir uğrayıp selam verelim dedik... 956k Biz derken; ben, mis gibi kokan dumanı üstünde türk kahvem ve okuduğum kitabım.... herkese kolay gelsin.. Bana da gel keyfim gel.... sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bana da oradan bir maden suyu çek. Herkese iyi akşamlar. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi geceler... : )) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevdim bu köşeyi.iyi geceler =) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar. Şuanda facebook üzerinde Esra&Aykut Oğut'un yayını var. https://www.facebook.com/ayratown/app_229334227275823 Dinliyorum dinlemek istreyenlere tavsiye ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 PM. |