![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [color=teal][i][b]pardon resmi ekleyememişim 44 buyrun örnek resim pc05 http://www.resim-yukle.com/img01/14/852790yüzük.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dostlar bugün pek konuşamadık ben şimdi nöbete gidiom beyin cerrahisinde bi ben varım ona göre sevdiklerinizi buraya getirmeyin aa34 ama kaynana,gıcık komşu,sinir olduunuz birileri varsa yollayın gantep tıp fakületsi bos cerrahisi kliniği 4 kata ben ilgilenirim aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sana iyi çalışmalar PSİKO .... actionsmile kimseyi katletmeden tekrar buraya dönmen dleğiyle... 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi nöbtler psiko,işin zor. evet site bugün bomboş sanki kimse toparlanamadı bi türlü. blook blook blook blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) psko sen bana hic dogru duzgun cevap vermiyorsun ben senin izindeyim ha....unutma bekliyorum. sigara konusunda cok ama cok cidyim birakmam pesini...... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) shamanic hahahah cok guldum ya benimde aynen degingibi oldu yuzk parmagim ayrilmadi ama bu benim 2ci esim bunla simdi omur boyumu beraber olacagiz:P yoksa herkezdemi boyle bu sakami yahu:) ama guzel bir testti sagolasin shamanic hayranim senin arastirmalarina seninde ziindeyim ama psikonun tam izindeyim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalaaaaar ben geldim her kes burdamıııı cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) allah allah..... bi tuhaflık var, neredesiniz milleeeeeeeeet? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 98569 98569 98569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben bile laptobumu alıp nöbette bile giriom siteye essahtan bu millet nerde yaa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM. |