Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Işıklı yol 06-06-2013 09:16 AM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ay herkes uyuyor mu yaaaa ufff kimse yok mu sıkıldım ne biçim yer burası in cin top oynuyoooobad45

maviinci 06-06-2013 09:57 AM

günaydın sevincli

Işıklı yol 06-06-2013 10:03 AM

günaydınactionsmile

guitar

mevsim sonbahar 06-06-2013 10:21 AM

günaydınlarrrrr

maviinci 06-06-2013 10:24 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842863)
günaydınlarrrrr

güüüünaydıııııınnnn guitar

maviinci 06-06-2013 10:28 AM

kendinize iyi bakın dostlar, seviliyorsunuz <3

mehtap1606 06-06-2013 10:29 AM

GÜNAYDINNNNNNNN kiss3
dertys456s456s456

Işıklı yol 07-06-2013 08:12 AM

Günaydın sevgili arkadaşlarım, inşallah yine hayırla güzellikle sağlıkla ve afiyetle bir güne daha eriştik. Selam olsun benden her birinize ve güzel yüreklerinize, sevgi dolu kucaklarla selam olsun. Rahmet dolu yağmurlar gibi sağnak sağnak üzerinize af ve afiyet yağsın. Tüm dilekleriniz en hayırlısıyla gerçek olsun. Mevlam sizleri ve sevdiklerinizi korusun. Musmutlu günler diliyorum ve hepinizin cumasını tebrik ediyorum. Dileğim o ki bugün tam da eşref saatine denk gelen harika bir duanız olsun ve kabul olsunkiss3actionsmile

Işıklı yol 10-06-2013 04:55 AM

Günaydınnnn. Sabah saatin beşi şu anda. Geldim besmeleyle açtım kapıları, pencereleri açtım havalandırdım. Biraz dağınıklık vardı onları topladım. Bulaşık makinasını boşaltım kirlileri içine attım. Masaların tozunu aldım. Çay yaptım, kurabiye poğaça pişirdim mis gibi.
Her şey hazır yani. Dolapta kahvaltılık var çıkarır yersiniz. Ben şimdi sabah şekerlemesine giderim. Uyuyabileceğimi sanmıyorum ama deneyecem. hmmm severseniz gelince size krep yaparım. Şimdilik benden bu kadar (beyler etrafı dağınık bırakmayın. Sigara içeni yakarım haberiniz olsun.) Hadi bakalım canlarım hepinize afiyet bal şeker olsun, şifa olsun.

amanda benim kuzucuklarımmmmy789

sabah sporumu yapsam üşenmesem de aybisiklet

Tam Kung 10-06-2013 06:53 AM

gunaydin forumun guzel kalpli insanlari.mevsim sonbahar aramiza katilmis tertemiz yuregi olan nette cok sevilen sayilan mevsim sonbahari hosgeldin iyiki geldin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM.