![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim canım sıkılıyo ya ilk kez bu saatlerde buralardayım haklı olarak kimsecikler yok ,evde bende yalnızım biraz korkak biraz huzursuz dolanıp duruyorum,buranın sessizliğini seviyorum ama yalnız olunca biraz ürkütücü oluyo |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayatım değişti cafesinin şarkısı bu olsun hatta bu bizim forumumuzun şarkısı olsundertys456s456smileydance |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://o1306.hizliresim.com/1b/c/p0gu4.jpg Eveeet kızlar. işte gelinlik ayakkabılarım. 2 saat içinde bir sürü dükkan gezdim ve en içime sineni en iyi ayağıma uyanı buldum ve çok da uygun fiyata aldım. Mutluyum. :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok şık ve ne kadar güzel ki o ayakkabılar seni sevdiğin ve birlikte olmak istediğin sevgili eşine götürecek. İşte bu yüzden bir kez daha güzel ve değerli o ayakkabılar. Sonsuz olsun arkadaşım. aşk'la... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar. Ben yine erkenciyim. Hepinize sağlık, mutluluk, huzur, şifa ve ne varsa dileğiniz en kolayından ve hayırlısından gerçek olsun diliyorum. Allah hepinizi hepimizi korusun, Yar ve yardımcımız olsun. GÜNAYDINNNNN |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlarrrrrr.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın forum arkadaşımactionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın genjler sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayırlı musmutlu huzurlu günlerrr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 AM. |