![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi akşamlar enerjiniz bol moraliniz yüksek olsun :) Sevgi ve huzurla |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Forumda bulunan butuun dostlarim,mutlu yillar hepinize.... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba sevgili arkadaşlarım. Sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Sevgimle |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mutlu yıllar yeni yıl hayırlara vesile olsun herkeşe 😁 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Forumcular |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mumin cim hos geldin tekrar :) bekliyoruz diger forumculari |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbulduk Atakan bey, bende bu konuya değinecektim . Buraların canlanması gerekiyor. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook canlandiralim eski uyeleri cagiralim. Pisimbat da geldin. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Harika olur |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın hayatım değiştiren forumum, sizleri ne kadar çok özlemişim.... ne olaylar ne olaylar, facebook icat oldu, buralara uğramaz olduk sanki, ama gönlümün en güzel köşesinde ailem gibi oldunuz... gününüz bereketli olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 AM. |