![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi akşamlar :))))) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi akşamlar bii ilahi eklemek istedim beğenirsiniz umarım..Dailymotion - Ne Zaman Anarsam Seni Allah'im - Yaşam Kanalı |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu ilahiyi benim profilime ekleyebilir misiniz lütfen ben yaptım ama olmadıağla2 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hu hu kimse yok muu?:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) partysmileysevinclismileydancedertygulensmileycilg in897:zpzp::zpzp:music45s456956kkhkh56vien1happy6b lissyk8908uy897u859blissy günaydııııınnn en enerjik arkadaşları topladım biraraya.hepimizin günü böyle olsun diye haydi bakalım hooop hop |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydııııııın herkeze. süpersn Cymbella, arkadaşların enerjisini hssetmemek mümkün deil.music45 sevgiler. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
haaaaaaadiiiiiiiiiiiiii bakalım kim tutar bizi bu gün süper enerjiyle dolduk.... sevgi ve ışıkla.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benden de kocaman bir günaydıııııııııııııınnnnn 956k |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkeseeee günaydınnn.akşam olsada yatsak ya :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Dur bakalım daha gün yeni başladı kim bilir ne kadar güzel geçicek akşam olması için acele etmeyelim ben ders çalışmayı planlıyorum girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM. |