Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

pisimbat 26-07-2007 12:26 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

cat56 bu çok şeekr yahu

BURCU GELEGEN 26-07-2007 12:34 AM

bende en çok buma bayılıyorum kedilerimizde miskin olunca catsle Pisim daha çok kedi smiley var bende bir ara sana msn den göndereyim cat3500

BURCU GELEGEN 26-07-2007 01:28 AM

Gene geç oldu ben yatarım arkadaşlar yarın görüşmek üzere catsle kiss3

pisimbat 26-07-2007 01:37 AM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
bende en çok buma bayılıyorum kedilerimizde miskin olunca catsle Pisim daha çok kedi smiley var bende bir ara sana msn den göndereyim cat3500

pek sevinirim burcu mesut bahtiyar olurum kiss3

YAZGÜLÜ_81 26-07-2007 02:19 AM

Burcucum o kedinin şekerliğine nazar değmesin maşşalah çok tatlı yerim ben onu bu arada yeni smileyler de gelmiş şu öpücük atan çok hoş doğrusu kediler de bir ayrı tatlı kiss3 ice1 yine canım dondurma istediiiiii b456 bu da benim cingözüme benziyor ay hepsi çok güzel cat56

YAZGÜLÜ_81 26-07-2007 08:08 PM

Yok mu kimsecikler arkadaşlar kahvemi alıp coffe2 şöyleee köşemde içeyim ben de çıkıyorum birazdan, görüşmek üzere hepinizi öptüm kiss3 kiss3 kiss3 gogogo

BURCU GELEGEN 26-07-2007 09:48 PM

ben ancak geldim daisyi dolaştırdık arkadaşla sohbet ettik yemek yedik evimize geldik gogogo ben bugün harikayım birşeyler oldu tabi her zamanki gibi y789 cat3500

BURCU GELEGEN 26-07-2007 10:30 PM

Arkadaşlar bir uyarım olacaktır bir haftadır özellikle müşterilerimi ziyaret ettiğimde bilgisayarlarına virüs bulaştığını söyleyip duruyorlardı. 2 gün önce gene aynı konu açılınca müşterime nasıl olduğunu sordum bir arkadaşım winrar dosyasında resim göndermek istediğini al bak bakalım kız arkadaşımla resimlerim var gibisinden dosya gidiyor müşterimde arkadaşım nasılsa deyip açıyor ve gümmmmmm bu virüsün tam açılımını bilmiyorum ama bugünde 2 müşterimin başıan gelmiş. Öğleden sonra bende ofisimde iş için kullandığım messengerı açtım. Çok saygın bir müşterim bana ileti gönderdi bak sana çıplak resimlerimi göndereceğim dedi gönderende kadın yani şaşkın benim hemen aklıma geldi ve kabul etmedim sonra çevrımdışı oldu. Müşterimi arayıp uyardım. dikkat edin. Benim listeme ekli buradan arkadaşlarım içinse asla önce sohbet etmeden dosya göndermem ki şu aralar gönderecek bir dosyam yok b456

BURCU GELEGEN 26-07-2007 11:45 PM

ya niye kimse yok benim canım sıkıldı 4897

pisimbat 27-07-2007 12:56 AM

cat56 ben varım burcu pisicik var

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 PM.