![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaa tresorummu gelmişşş gulensmiley gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim çayımı alıp kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağolasın emelcim.. cat56 miz den aldığın haberleri ilettin bizlere ... bi de pisikoyu bulabilsem kafam daha rahat etcek yok mu hala bi haber... dusun orpheo da haber vermedi... bu sessizliği sevmemeye başladım artık... sad456 yeğenide gelmiyo mu canım bi haber verse ya.. afiyet olsun elif cim çayın.. kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geldım cok sukur evıme, ıstanbuldan mısafırım var cok gıremedım,bır de sıteye gıremedım , pamırmuhur ve atakan beye tesekkur edıyorum ayarları yapınca gırebıldım ne kalabalıklasmıs burası yahu herkesler hosgelmis hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tresorum hoşgeldin..safalar getirdin ..yediğin içtiğin senin olsun..gördüğün yaşadığın ne varsa bizim olsun.. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gününüz ve gönlünüz aydınlık olsun cilgin897 sizleri seviyorum kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın günaydınlar tüm site dostlarına |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar 12/11/2007 de yazdığımız mesajlara ne oldu? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Dün yazdıklarımızı göremeyince izlediğim bir film aklıma geldi.. Adam bir kasabaya gider .. Birsürü şeyler yaşar akşam olur uyur sabah olduğunda aynı güne uyanır. Aynı şeyleri tekrar tekrar defalarca yaşar. Sonunda o çıkmazdan kurtulmuştu. Güzel bir filmdi. 25889 Acaba bende 12/11/2007 tarihindemi takıldım tekrar tekrar yaşıyorum?? . Hoş o tarih aynı zamanda eşimle ilk tanıştığımız tarihti. ark5 12/11/2001 Taksim Eski Borsa şimdiki Efes Pilsen Pub Hey gidi günler heyy b456 ''Seviyorum seni Ekmeği suya banıp yer gibi '' |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 PM. |