![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi akşamlar pamir cim oğlunu öp bizim yerimize.. ikiniz içinde yorucu bir gün oldu ama güzel haberlerinizi vermeyi de unutma sakın.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar ne güzel olmuş sitemiz böyle atakanın ellerine sağlık , uğraştı biraz ama siteyi bi güzel düzene soktu... bravoooo..... 25889 25889 25889 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geldim siteye sağı solu kurcalıyorum olmuyor, yoksa her kes uyudumu nerdesiniz millet .... 956k 956k 956k 956k 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) suzzy cim sen kurcalarsında biz boş dururmuyuz ... el atmadığım yer kalmadı... her yer le oynuyom şu anda... bakimm bu ne işe yarıyormuş diye ... 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) shamanic özledim kız seni, görüşmeyeli nassın... boş durmuyosun maaşallah canım.... smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cafemiz 100. sayfaya geçmiş, hadi kutlayalım uy897 uy897 sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canım benim iyiyim... güzel mesajlarınızı okuyup bu sitenin hızına yetişmeye çalışıyom işte ... http://img471.imageshack.us/img471/2...0540581af3.gif girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ay bu tavşanlar çok şiriiinnnnn Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ayy alemsin shamanic.. neyse bende şimdilik böyle idare edeyim... wave wave wave wave wave wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM. |