Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

PSİKO 09-10-2007 10:10 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

herkes işinde gücünde heralde kimse yok sitede ee herkes benim gibi tembel mi aa34

PSİKO 09-10-2007 10:30 AM

sitemizin estetik cerrahına ilk soruyu ben sorayım Frontal belly of epicranius muscle kısmda sebum ödemi tarzında bi şişlik var ağrı olduunu sölüor normalde beyinde sağ forntalde kist var alcazkonsültasyona gerke var mı acaba
(((atakan bey benim özel mesajlarım çalışmıo bi sürü cevaplanması gereken soru var ama atmıo mesaj)))

hayalayaz 09-10-2007 10:57 AM

sevgili psiko bu sorunun meali nedir dusun

su_oguz@hotmail.com 09-10-2007 11:15 AM

günaydın psiko ben varım şirketteyim ama randevum olmadığı için müsaitim naaber, antepte hava nasıl sevincli sevincli

su_oguz@hotmail.com 09-10-2007 11:20 AM

hayal hanım günaydın nasılsınız? şu istemediğiniz kişiyle bağları kesme olayına takıldım kaldım mor alev falan,kafam karıştı o konu hakkında siteyi kurcaladım ama bir şey bulamadım yönlendirirmisiniz bu arada izmirin neresindesiniz acaba?

25emel 09-10-2007 12:44 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

herkesin kadir gecesi mübarek olsun
bugün yine bi hasta kaybettik mübarek günde gitti adam
bizim klinik sayesinde doğu ve güneydoğuda nöroloji hastası kalmayacak geleni yolluoz direk ama öteki tarafa aa34

Psiko su senin calistigin hastanenin ismini tam yazar misin, y789 yok olur ya bi hastamiz mazallah o hastaneye duser, sevincli adini bilelimde bizim yakinlarda Hakkin rahmetine erkenden kavusmasin dimi ama y789

GAZİANTEP TIPFAKÜLTESİ
yok biz işimizi en iyi şekilde yapıoruz da fakülteye en ağır vakalar gelio biz napalı

biz ameliyat sırasında tanrıyı oynuoruz masada yatana can vermekle yükümlüyüz ama olmayınca olmuo işte üstelik bugün izinliyim oruç değilim antebin güzelliklerini özellkle yemeklerini keşfetmeye çıkcam

tıp fakülteleri en son basamak tedavi kurumlarıdır.yani devlet hastanelerinde arastırılıp tedaviye cevap alınamadıgı yada daha ileri tetkik gereken durumlarda hastalar tıp fakültelerine yönlendirilir. bu yüzdendir ki arastırma ve uygulama hastaneleri agır vakaları misafir eder bünyesin de...

25emel 09-10-2007 12:56 PM

Alıntı:

sitemizin estetik cerrahına ilk soruyu ben sorayım Frontal belly of epicranius muscle kısmda sebum ödemi tarzında bi şişlik var ağrı olduunu sölüor normalde beyinde sağ forntalde kist var alcazkonsültasyona gerke var mı acaba
(((atakan bey benim özel mesajlarım çalışmıo bi sürü cevaplanması gereken soru var ama atmıo mesaj)))

kim ay o plastik cerrah? hy789

25emel 09-10-2007 12:59 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevgili psiko bu sorunun meali nedir dusun

aa34 aa34 aa34 aa34 abla ya boşveerr aa34

25emel 09-10-2007 01:18 PM

arkadaslar sonunda annem-babam geldi...evi görseniz insan kaynıyo resmen annemler abimler yegenler falan derken baya karıştım ben... f678h lakin halimden pek bi menunum sevincli o evi öyle kalabalık görmek bana nasıl zevk veriyor anlatamam... ttli3 eh o yogunluktan fırsat bulup yazamıyorum 44 lakin yazdıklarınızı okuyorum mutlaka b456 yeni gele herkeseeeee kucak dolusu sevgiler.umarım paylaşımlar güzel olur sung66

keyfim yerinde... yerinde ki hemde nasıl f678h benden herkese cay!!! yok ya vazgectim kim ne isterse 956k ( ramazandayız unutmayın ) aa34 aa34

elif2 09-10-2007 03:22 PM

Alıntı:

Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

herkesin kadir gecesi mübarek olsun
bugün yine bi hasta kaybettik mübarek günde gitti adam
bizim klinik sayesinde doğu ve güneydoğuda nöroloji hastası kalmayacak geleni yolluoz direk ama öteki tarafa aa34

Psiko su senin calistigin hastanenin ismini tam yazar misin, y789 yok olur ya bi hastamiz mazallah o hastaneye duser, sevincli adini bilelimde bizim yakinlarda Hakkin rahmetine erkenden kavusmasin dimi ama y789

GAZİANTEP TIPFAKÜLTESİ
yok biz işimizi en iyi şekilde yapıoruz da fakülteye en ağır vakalar gelio biz napalı

biz ameliyat sırasında tanrıyı oynuoruz masada yatana can vermekle yükümlüyüz ama olmayınca olmuo işte üstelik bugün izinliyim oruç değilim antebin güzelliklerini özellkle yemeklerini keşfetmeye çıkcam

psiko benimkisi latife ttli3 tabiki isinizi en iyi sekilde yapiyosunuz,kac sene o diplomayi alabilmek icin kafa yordunuz...bizim butun turk doktorlara guvenimiz sonsuz 25889 25889 25889

ecele kimse engel olamaz ...umarim yaptigim sakayla tadini kacirmamisimdir b456 basarilar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM.