![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkes işinde gücünde heralde kimse yok sitede ee herkes benim gibi tembel mi aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sitemizin estetik cerrahına ilk soruyu ben sorayım Frontal belly of epicranius muscle kısmda sebum ödemi tarzında bi şişlik var ağrı olduunu sölüor normalde beyinde sağ forntalde kist var alcazkonsültasyona gerke var mı acaba (((atakan bey benim özel mesajlarım çalışmıo bi sürü cevaplanması gereken soru var ama atmıo mesaj))) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili psiko bu sorunun meali nedir dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın psiko ben varım şirketteyim ama randevum olmadığı için müsaitim naaber, antepte hava nasıl sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal hanım günaydın nasılsınız? şu istemediğiniz kişiyle bağları kesme olayına takıldım kaldım mor alev falan,kafam karıştı o konu hakkında siteyi kurcaladım ama bir şey bulamadım yönlendirirmisiniz bu arada izmirin neresindesiniz acaba? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaslar sonunda annem-babam geldi...evi görseniz insan kaynıyo resmen annemler abimler yegenler falan derken baya karıştım ben... f678h lakin halimden pek bi menunum sevincli o evi öyle kalabalık görmek bana nasıl zevk veriyor anlatamam... ttli3 eh o yogunluktan fırsat bulup yazamıyorum 44 lakin yazdıklarınızı okuyorum mutlaka b456 yeni gele herkeseeeee kucak dolusu sevgiler.umarım paylaşımlar güzel olur sung66 keyfim yerinde... yerinde ki hemde nasıl f678h benden herkese cay!!! yok ya vazgectim kim ne isterse 956k ( ramazandayız unutmayın ) aa34 aa34 |
psiko benimkisi latife ttli3 tabiki isinizi en iyi sekilde yapiyosunuz,kac sene o diplomayi alabilmek icin kafa yordunuz...bizim butun turk doktorlara guvenimiz sonsuz 25889 25889 25889 ecele kimse engel olamaz ...umarim yaptigim sakayla tadini kacirmamisimdir b456 basarilar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM. |