Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

pelin nur 08-10-2007 08:16 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

cat3500 herkese selamlar k8908 yoğun bir gün sonrası burada olmak güzel

PSİKO 08-10-2007 08:18 PM

bu anteb gerçekten müthiş bi şehir ya insanları bu kadar keyfine düşkün olur taktir ettim tam yerine düşmüşüm
pazarları kutsal kebap günleri herkse kebap yapıo bizdee acil servisinde kokluoruz

pelin nur 08-10-2007 08:30 PM

gaziantep kababın merkezidir. Eeeeeeee nasıl yaşayacaklarını biliyorlar smiliyface

ametist 08-10-2007 08:53 PM

herkese merhabalar t678 .ben de bugün kendime tatil ilan ettim okulda ders varmış falan dl78.şimdi çayımı içiyorum ,fonda telkinli su sesi music45 sohbette güzelmiş...

elif2 09-10-2007 12:35 AM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
herkesin kadir gecesi mübarek olsun
bugün yine bi hasta kaybettik mübarek günde gitti adam
bizim klinik sayesinde doğu ve güneydoğuda nöroloji hastası kalmayacak geleni yolluoz direk ama öteki tarafa aa34

Psiko su senin calistigin hastanenin ismini tam yazar misin, y789 yok olur ya bi hastamiz mazallah o hastaneye duser, sevincli adini bilelimde bizim yakinlarda Hakkin rahmetine erkenden kavusmasin dimi ama y789

PSİKO 09-10-2007 08:56 AM

Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
herkesin kadir gecesi mübarek olsun
bugün yine bi hasta kaybettik mübarek günde gitti adam
bizim klinik sayesinde doğu ve güneydoğuda nöroloji hastası kalmayacak geleni yolluoz direk ama öteki tarafa aa34

Psiko su senin calistigin hastanenin ismini tam yazar misin, y789 yok olur ya bi hastamiz mazallah o hastaneye duser, sevincli adini bilelimde bizim yakinlarda Hakkin rahmetine erkenden kavusmasin dimi ama y789

GAZİANTEP TIPFAKÜLTESİ
yok biz işimizi en iyi şekilde yapıoruz da fakülteye en ağır vakalar gelio biz napalı

biz ameliyat sırasında tanrıyı oynuoruz masada yatana can vermekle yükümlüyüz ama olmayınca olmuo işte üstelik bugün izinliyim oruç değilim antebin güzelliklerini özellkle yemeklerini keşfetmeye çıkcam

PAMİRNAZLI 09-10-2007 09:09 AM

Yok Psiko yok bu sitede senden korktuğum kadar hiçbişeyden korkmuyorum.Sayende yeni bi fobi edindim Psiko fobisi...
Allahım Rabbim beni Psikondan koru Amiiiiinnnnnnnnnnnn ttli3

PSİKO 09-10-2007 09:17 AM

ya gelen hastaları görsen normal bişey değil
hidrosefali hastasının kafa tası bedeninden büyük ve 35 yaşındaki adam ocuk kadar kalmış
ms hastası ve beyinin sağ tarafında çökme var ve sol taraf felçli
normal hayatsal fonskiyonlarını bırakın kalbi bile atmayıistemeyen insanlar biz elimizden geleni yapıoz
ama dua et bence nolur nolmaz allah elime düşürmesin kimseyi zaten bi kafatası açışım var maaşallah cilgin897

PAMİRNAZLI 09-10-2007 09:25 AM

Sizde normal hasta yokmu Psiko? Desene normal olan hasta olmaz zaten diye amannn ...Ama yinede Aminnnn diyeyim..128956 Bu arada deneyimli olmuşum Psiko ama nası olmuşum annamadım.Neyi deneyimlemişim onuda anlamadım ama olsun wave uy897

PSİKO 09-10-2007 09:30 AM

walla bende anlamadım neyde deneyimli oldun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM.