![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat3500 herkese selamlar k8908 yoğun bir gün sonrası burada olmak güzel |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu anteb gerçekten müthiş bi şehir ya insanları bu kadar keyfine düşkün olur taktir ettim tam yerine düşmüşüm pazarları kutsal kebap günleri herkse kebap yapıo bizdee acil servisinde kokluoruz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gaziantep kababın merkezidir. Eeeeeeee nasıl yaşayacaklarını biliyorlar smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhabalar t678 .ben de bugün kendime tatil ilan ettim okulda ders varmış falan dl78.şimdi çayımı içiyorum ,fonda telkinli su sesi music45 sohbette güzelmiş... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
yok biz işimizi en iyi şekilde yapıoruz da fakülteye en ağır vakalar gelio biz napalı biz ameliyat sırasında tanrıyı oynuoruz masada yatana can vermekle yükümlüyüz ama olmayınca olmuo işte üstelik bugün izinliyim oruç değilim antebin güzelliklerini özellkle yemeklerini keşfetmeye çıkcam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yok Psiko yok bu sitede senden korktuğum kadar hiçbişeyden korkmuyorum.Sayende yeni bi fobi edindim Psiko fobisi... Allahım Rabbim beni Psikondan koru Amiiiiinnnnnnnnnnnn ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya gelen hastaları görsen normal bişey değil hidrosefali hastasının kafa tası bedeninden büyük ve 35 yaşındaki adam ocuk kadar kalmış ms hastası ve beyinin sağ tarafında çökme var ve sol taraf felçli normal hayatsal fonskiyonlarını bırakın kalbi bile atmayıistemeyen insanlar biz elimizden geleni yapıoz ama dua et bence nolur nolmaz allah elime düşürmesin kimseyi zaten bi kafatası açışım var maaşallah cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sizde normal hasta yokmu Psiko? Desene normal olan hasta olmaz zaten diye amannn ...Ama yinede Aminnnn diyeyim..128956 Bu arada deneyimli olmuşum Psiko ama nası olmuşum annamadım.Neyi deneyimlemişim onuda anlamadım ama olsun wave uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) walla bende anlamadım neyde deneyimli oldun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM. |