![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ve biz herseferinde kafatasına takılan hortumu kontrol edioduk ve hortum o kadar gıcık tı ki biz o da da olmadıımızda tıkanma yapıo du yani kendimi sadist bi doktor olarak gösterdiysem sakın ben öle deilim tuh788 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=TjwwfI_dyMw&mode=related&search=[/youtube] Mesaj yok Muzik var y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yüreğine sağlık asisler... büyük keyif oldu bu sabah ... Arkadaşlar bu parçayı kendinize ithaf ederek neşe içinde dinleyin derim ben nacizane..... Hissederek....yaşayarak..... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kadir gecemiz mübarek olsun eğer uzaktalarsa büyüklerimiz bir telefon edin yakınsanız alın elinize bir kutu lokum öpün o sevgi dolu ellerini gün gelecek bizlerde yaşlanacağız ve kapımız bu günlerde çalsın diye bekleyeceğiz zaman akıyor . |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kadir gecemiz mubarek ve hayırlara vesile olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkesin kadir gecesini kutlarim allah hepimiz icin herseyi gönlümüzen göre veriri insallahhhhhhhhhhhh |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hepimizin Kadir gecesi mubarek ve kutlu olsun iyi kandiller smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkesin kadir gecesi mübarek olsun bugün yine bi hasta kaybettik mübarek günde gitti adam bizim klinik sayesinde doğu ve güneydoğuda nöroloji hastası kalmayacak geleni yolluoz direk ama öteki tarafa aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:23 PM. |