![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) al ben de sana aslanlar gibi bi şarkı koydum bağdat cafe eşliğinde aç aslan sütünü götürr smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vaşşş gözümmsünn.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) eywallah art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Harika bir c.tesi sabahından herkese gününüz aydın olsun efendim benim günüm karga b... yemeden oldu bu c.tesi ama çok iyiyim dün 2 bardak rakı hoş sohbet ve müziğin ardından sabahın köründe kalktım gene 44 telkin klasikleri dinliyorum yavaştan işe gitmeye hazırlanacağım ve öğleden sonra evime gelip dinleneceğim. Bu arada kişisel gelişimlerle ilgili sabah uyandığımda fikirlerim geldi bir ara paylaşacağım. Sizleri çok seviyorum taze sıkılmış portakal suyu yapacağım buyrun kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sabah eve geldiğimde telefonlarımı şarja koymuştum dün akşamdanda her ihtimale karşı saat 08:00 e alarmı ayarlamıştım. kendimi müziğe kaptırmış evde dolanırken garip bir zil sesi ara ara dur meğerse benim telefonun alarmı iyide ne ara onun sesi değişti ki dusun Ben birşey daha yazacaktım ya şaşkın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evin kedisi mıncıklanır ve kaçar cat3500 köpüşümüz sevilir cat22 ben hazırlanmış durumda çıkarım buradan akşam görüşürüz arkadaşler sabah sabah çok çenem düştü zaten smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınn bende erken kalkmışım şimdi çıkıyorum baktım ne var ne yok öptüm 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar bayan arpacıktan herkese günaydınlaarrr... sağolsun gökhan sayesinde şişliği indi biraz yarına geçecek inşallah herkese sevgiler selamlar harika bir gün geçirmeniz dileğiyle... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese İyi günler olsun.. Bir dahaki geleneksel rakı şöleninde buluşmak dileğiyle : ) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat22 bende geldim arkadaşlar ayy şu pufumu serin bir yere çekeyimde yazılanları okumaya başlayayayım hemencik sung66 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM. |