Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

YAZGÜLÜ_81 21-07-2007 03:47 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

carisma Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduk bugle kardeş. Burcu o olaya hiç girme yoksa kahve muhabbeti güme gidicek. hepimiz türküz hepimiz ayyaşız : )

Alıntı:

hoşbuldumm içmeye geldim ben : )

Arkadaşlar yeter bu kadar içki muhabbeti ben kendi adıma çok rahatsızlık duydum ve şu cümle duyduğum rahatsızlığı
iki katına çıkardı "hepimiz türküz hepimiz ayyaşız" lütfen yapmayın arkadaşlar türklüğümüze ayyaşlığımı yakıştırıyorsunuz çok çok üzüldüm gerçekten aslında diyecek çok şey var ama söylenmiyor işte n9598

hayatimdegisti 21-07-2007 04:07 PM

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hoşbulduk bugle kardeş. Burcu o olaya hiç girme yoksa kahve muhabbeti güme gidicek. hepimiz türküz hepimiz ayyaşız : )

Alıntı:

Arkadaşlar yeter bu kadar içki muhabbeti ben kendi adıma çok rahatsızlık duydum ve şu cümle duyduğum rahatsızlığı
iki katına çıkardı "hepimiz türküz hepimiz ayyaşız" lütfen yapmayın arkadaşlar türklüğümüze ayyaşlığımı yakıştırıyorsunuz çok çok üzüldüm gerçekten aslında diyecek çok şey var ama söylenmiyor işte n9598

Bencede Carisma'nin ifadeleri amacını aşmış.Bu uyarınızı dikkate alıp bundan sonra daha dikkatli olacağını düşünüyorum.

Bugle 21-07-2007 04:45 PM

Evet Atakan Bey'e katılıyorum.. clapping

YAZGÜLÜ_81 21-07-2007 05:59 PM

Teşekkür ederim Atakan Bey

asevgican 21-07-2007 06:23 PM

hy789
nolarrr burda??
tanıdıklar varmı die uradımdı....herkes denize havuzamı kaçtı yaff. 789569 ee ben?????????
haftaya yıılık iznimi aldım gibi, ayvalıkda alcam soluğu... şölee
denize bi atcam kendimiii....dişimi sıkıom az kaldı bi hafta dediğn çabucak geçer....
bu arada lütmennnn KARARSIZ lardan olmayınız arkideşler... OYUNUZU kullanınız.Bu bizim hakkımız.Öenmsemedimiz için oy kullanmamak yada karrasız kalıp kullanmamak bize bişi kazandırmıycak.OY kullanalımmmm. sapkal89
sevgilerimle.

carisma 21-07-2007 08:54 PM

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

İçki muhabbeti konusunu anladık.

Türk muhabbetinde nereye geldiğini anlayamadık. Anlamak ta istemedim. Hatta duymadım bile.

Sevgilerimle

YAZGÜLÜ_81 22-07-2007 12:47 AM

Alıntı:

Sevgili carisma keşke ben de senin bu yazını ,özellikle son cümleni görmemezlikten,duymamazlıktan gelebilseydim

fato09 22-07-2007 12:53 AM

herkese iyi geceler dedemden ancak geldik eve kendimi cafemize dar attım. çok sıcak buralar yaw sigrt56

hayalayaz 22-07-2007 01:11 AM

sevgili elif zaten atakan söyleyeceğini söylemiş..bunu neye benzettim biliyormusun..siteye ilk girdiğimde şimdi çok güldüğüm bir olaya çok fazla önem verip çok öfkelenmiştim..ve bir okadarda ağır tepki vermiştim..daha sonra o yazımı okuduğumda hay allah ne luzum vardı falan oldum..hayatımın en önemli yılları yurt dışında geçti..orada bizi ayakta tutan tek şeydi türklüğümüz..türke..türklüğe laf söyletmedim.hiç..yinede söyletmem..söyleyecek olanında alnını karışlarım..nitekim duvarlara (türken raus )yazdıklarında aldım çocuğumu döndüm vatanıma...ve çıkarken buraya tuvaletimi yapmak için bile gelmeyeceğim.. dedim...ama burası bizim site içinde geyik yaptığımız, ben siteye giremiyorum düzenli olarak yeni gelen arkadaşlarımızdan birisinin sözleri amacını aşmış, keşke onu uyarsaydın..hepimize saygılı sevgiler..

YAZGÜLÜ_81 22-07-2007 01:18 AM

Hayal abla tepkimi dile getirmeden edemedim e napıyım actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM.