![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) elifciğim bu gün günlüğüne 3 kere girdim amacım bir şeyler yazmaktı..hep bir engel çıktı yazamadım..biraz canım sıkıldı..sanada bu malum olmuş..çay muhteşemdi teşekkürler.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi hafta sonları kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şükür bi dinlenme günü daha geldii artık çok rahat söyleyebiliyorum hastam öldü ben alışamam diodum ama alıştım siirokul |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de sihirli bi çay istiyorum şöyle zihin açan cinsinden aa34 .yarın için tek umudum bu çay sigrt56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhhh be ayaklarımı uzatıp çay içmek ne kadar güzelmiş yarın hiç olmasa keşke çok güzel bi pazar günü ders yok ,hastam öldü ,internetim önümde bundan başka ne isterim ki bee aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım çok beğendim herşeyiyle mükemmel alk78 thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pervin hos geldin aramiza. umarim cok mutlu olursun burda. bu forum kendini gelistirmekte faydali olacgindan ben eminim. kendine iyi bak byee hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvesmileyçok güzel konular ve sohbetler var çok teşekür ederim guitar djj blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar merhaba ben yeni geldim çok eğlenceli görünüyor. umarım güzel şeyler paylaşırız |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 AM. |