![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
25889 25889 tebrik ederim 25889 25889 ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisiko teprik ederim seni krzm67 idea3 insallah sonuc seni cok sevindir hersey istedgingibi olur amin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevindim hemde çoooook gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tekrar tebrikler psiko, artik bir psikoloğum başlıklı konuda girdiğin bir nöroşirurji ameliyatından sonra psikiyatr dan vazgeçip cerrah olmaya karar vermiştin. dediğin gibi Tus'a tekrar girdin ve şimdi hedefin gerçek oldu. üstelik çekim yasasını başlattığın ameliyatta ile aynı branşı kazandın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisiko bir ara benim pisikomla ilgilenirsen sevinirim genel olarak bir bolumden degil yani.. tekradan seni tebrik ederim... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) antep güzel şehirmiş ama hocalar tahmin ettiğimden de zor kişilikler ilk günden vizite olur mu yav ayrıca ilk hastamı da almış bulunmaktayım hidrosefali hastası ve 2 hafta süresince omurilik sıvısı üzeinde bulunan su birikmesini azaltmaya çalışıcaz olmazsa artık cerrahi girişim yapıcaz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ee hamama giren terler sevincli herseyin hakkından hayırlısı kardesim art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) psiko hayırlısı olsun senın basarın bızı de mutlu edıyor, hakkında hayırlısı olsun sevgıler tresor |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu cafe niyeböle müşterisiz herkes oruçmu ya (ben hariç aa34) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 AM. |