![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) forumda herkes bi kenara çekilmiş sanki gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 burda yahu sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bi bira içicem.... ısmarlıyım varmıi isteyen? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aa millet online bu saatte ne güzel,bende sırf benmiyim gece kuşu diyordum.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar nerdesiniz...neler oluyor .. dusun b456 b456 neden kimse konuşmuyor... emb23 nazaramı geldik nedir... yaaa bide atakan bey bu son mesajları eskisi gibi akıcı göremiyorum ben...biraz kafamı karıştırdı... sadanim bazen algılama problemi yaşıyorumda.. emb23 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Eskisi gibi görebilmek için forumun en altında en son gönderilen mesajları göster yazar ona tiklayiniz.Oyle zor oluyorsa eski haline getirebilirim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sanırım eski hali ile daha rahat takip edebiliyordum... bu şekilde tek tek konulara girip bakmak sanki daha çok zaman alıyor gibi diğer arkadaşları bilemiyorum ama, ben eski halini daha çok seviyordum.. ark5 yani son mesajları tıkladımmı hepsi önüme geliyordu... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günün gülümsemesi sevincli khkh56http://img236.imageshack.us/img236/4090/b13se.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimseler yokmu? nerdesiniz.tıss... derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blissy blissy yetiştim cat56 pc05 burda |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM. |