Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

mustinet1900 09-10-2007 03:26 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

arkadaslar umarim hepinizin keyfi yerindedir
allah insallah kadir gecesi edilen dualari geri cevirmez
herkesin diledigine kavusmasi dilegi ile

arkadaslar en cok verimi hangi müzik türünden aliyorsunuz ve listenizde neler var

bende ego ,sucluluk,kendine güv., sosyallik, sf ,topluluk, depresyon, baskalrinin düs., koruma kalkani vardi
ama galiba bunlar biraz fazla geldi yani etkisi pek fazla degildi bende düsürdüm
su an ego , kendine gün, sucluluk, sosyallik, ve baskalarinin düsünceleri var listemde,
ney sesi dinliyodum ama bugün birazda new age dinleyecegim bence new age müzik tarzi daha dinlendirici ,ney sesi gece beni uyutmuyor mesela
sizde nasil?
slmlar

tresor 09-10-2007 03:33 PM

bıraz daha kaybolursun ortadan sana kusucem, protesto edıyorum 789569

PSİKO 09-10-2007 05:22 PM

yokya ne tadını kaçırması
sohbetin hoşuma gido

PSİKO 09-10-2007 05:24 PM

olamaz yarın pratik izleme sınavım var bu kadar erkenini beklemnioduum
ameliyatta ben girişimi yapcam beni izleyecekler bana dua edin 128956 128956 128956 128956 128956

25emel 09-10-2007 07:35 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

bıraz daha kaybolursun ortadan sana kusucem, protesto edıyorum 789569

saol tresorum bende seni seviyorum ttli3 ark5

25emel 09-10-2007 07:37 PM

ya psiko kardesim bu nasıl imza yaa.... tuh788 bir sürü yer kaplıyor dusun ama ben demiştim atakana imza için bi sınır olsun die bak ne demek istediğim anlaşıldımı f678h atakannn duyuyomusunn beniiii sevincli

psiko imza konusunda sölediklerim kişisel deil genel hismiley yanlış anlama sakın 44

PSİKO 09-10-2007 10:36 PM

bunların aynılarının daha büyükleri odamda asılı bende protesto ediyorum kaldırmam bunları burdan

eee kankim ne zamandır görüşemioz yaa sende yoğunsun heralde

elif2 09-10-2007 11:55 PM

hu huuuuu ! kimse yok mu....herkese iyi geceler diliyorum

hayalayaz 10-10-2007 01:13 AM

emel ben yeni sakinledim..ama cümbür cemaat bir arada olmak gerçekten hoş olabiliyor..ben arada sırada, acaba eskisi gibi psikopata sarsammı diye düşündüysemde yinede güzeldi..yalnız ben geldim sen buhar olmuşsun..neyseki annenlerin geldiğini öğrendim..yoksa sitenin orta yerinde ellerimi belime koyaraktan bangır bangır bağırcaktım nerede benim emelim diye..safanı sür..ailelerle birlikte olmak helede bu zamanlarda iyidir..seni seviyorum güzel kızım sen iyi olda ..ben yokluğuna razıyım diyecektim..diyemiyorum en kısa zamanda bulaşalım gayrı..

sevgili suzy ben küçükyalıdayım..sorun hakkında sana yarın yazsam olurmu..şu anda saat gece 1 i geçiyor ve ben sahura kalkıcam..bana istediğin her konuda soru sorabilirsin, bildiğim her konudada yardımcı olmaya çalışırım.. hepinize saygılı sevgiler

PAMİRNAZLI 10-10-2007 09:51 AM

Günaydın arkadaşlar

Ben bi kaç kez tacize uğrayan biri olarak yanımda bayıltıcı sprey ve bi çakı türüde(profesyonel olanları)bi bıçak taşıyodum.Lütfen biriniz onun adının kamasutra olduğunu söylesin.Çünkü dün ben kendimden emin bi şekilde bana bişe olmaz ben sprey ve kamasutra taşıyom yanımda dediğimde Sevgili yönetim kurulu başkanımız sen yanında kamasurtayla pek güvende olmazsın olmasınada nası yanında taşıyosun bi ara annat bakim bana dedi...
Yok yok ben o tık die basılınca açılan bıçağı taşıdığımı sağır sultana bile kamasutra taşıyom die söledim.Acilen yerin dibinden çıkma telkini sipariş ediyorum Atakan bey.Yada yerin dibine girip ordan çıkmama telkini istiyorum. Yardımmmmm edin yaaa o bıçağın adı nedir arkadaşlar ocağınıza düştüm yanmaktayım cayır cayır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 PM.