![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) parkinson hastası ama daha 40 yaşında beyinine elektrot yerleştricem inş doğru yere yerleştiririm ya daha demin büyük bi pot kırdım bitane hoca gelmiş adı canda telefonda beni aradı bugün ameliyat senin mi die bende evetçanta hanım dedim bana adım çanta değil canda dedi kapattı anca böle bi potu ben kırardım hadi arakdaşlar ben duşa girip çıkıom az kaldı dualarınızı eksik etmeyin 5 saat sonra görüşürüz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Dualarımız seninle... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldin Psikoo !!Sende geç bakim tahtaya yanıma .. İlk okulda gürültü yapanları tahtaya yanyana dizerlerdi. Sonra kelli felli bi hoca elinde tahta sopaynan gelir o miniminicik ellerimize indirirdi.Ne korkardım tahtaya kalkmaktan..Ne günlerdi yarabbim.Nerden nereyee Hadi Psikocum Allah yardımcın olsun. Bol Şans |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 cok alemsınız ya vallahı guldurdunuz sabah sabah bıcak bıcaktır , bıçak de gıtsın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tresor buldum buldum neden öle dediğimi buldum.kama var zaten bide kasatura var. Ben varya dahi ben kendimce ürete ürete onu üretmişim.Böylece ateşsiz silahlar konusunda baya bi bilgi edindim nerdennn nereyee.. Bıçak demem arkadaş dememmmmm.... O kelimeyide demem bıçak da demem tırnak makası bile demem .. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Pamir galiba o bicaga falcata diyorlar,benim bildigim falcata 4897 ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [color=teal][i][b]PAMİRMÜHÜR tam ben yazıyodum sen bulmuşsun... 12389 [color=teal][i][b] Alıntı:
sonrada resmin altında ki açıklamaları okuyalım.. utananadam http://forum.arkitera.com/attachment...yor-new-1m-gif dusun Araştırmalar küçük çocukların resimdeki “samimi” çifti göremediklerini, bunun zihinsel kodlamalarında böyle bir sahneye yer olmadığı için gerçekleştiğini gösterdi. Çocukların gördüğü dokuz tane yunustur!!! Ek not:Bu test bulanmış bir beyne sahip olup olmadığını ölçmek için yapılmıştır. Eğer yunusları en geç 3 saniyeye kadar seçemiyorsan aklını çoktan kaybetmişsin!!! 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dusun ben dokuzuncu yunusu bulamadım.Ben ne durumdayım şimdi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ark5 süper sinn eylemcim.. önemli olan yunusları görmek ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 PM. |