Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

PSİKO 10-10-2007 11:37 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

parkinson hastası ama daha 40 yaşında
beyinine elektrot yerleştricem inş doğru yere yerleştiririm
ya daha demin büyük bi pot kırdım
bitane hoca gelmiş adı canda telefonda beni aradı bugün ameliyat senin mi die bende evetçanta hanım dedim bana adım çanta değil canda dedi kapattı anca böle bi potu ben kırardım
hadi arakdaşlar ben duşa girip çıkıom az kaldı dualarınızı eksik etmeyin 5 saat sonra görüşürüz

yakamoz 10-10-2007 11:44 AM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
inşallah dün geceden beri koyun beyninde çalışıyorum süper hazırım görsünler bakalım gücümü

Psiko bi sakin ol bakayım derin derin nefes al başaracaksın tabiki sadece bir ameliyat bu sen daha ne ameliyatlara gireceksin yaaa heyecana değil bildiklerine odaklan sen güçlüsün zaten art56art56

yakamoz 10-10-2007 11:47 AM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
parkinson hastası ama daha 40 yaşında
beyinine elektrot yerleştricem inş doğru yere yerleştiririm
ya daha demin büyük bi pot kırdım
bitane hoca gelmiş adı canda telefonda beni aradı bugün ameliyat senin mi die bende evetçanta hanım dedim bana adım çanta değil canda dedi kapattı anca böle bi potu ben kırardım
hadi arakdaşlar ben duşa girip çıkıom az kaldı dualarınızı eksik etmeyin 5 saat sonra görüşürüz

khkh56 çok hoşsun yaaa
Dualarımız seninle...

PAMİRNAZLI 10-10-2007 01:07 PM

Hoşgeldin Psikoo !!Sende geç bakim tahtaya yanıma ..
İlk okulda gürültü yapanları tahtaya yanyana dizerlerdi. Sonra kelli felli bi hoca elinde tahta sopaynan gelir o miniminicik ellerimize indirirdi.Ne korkardım tahtaya kalkmaktan..Ne günlerdi yarabbim.Nerden nereyee
Hadi Psikocum Allah yardımcın olsun.
Bol Şans

tresor 10-10-2007 01:32 PM

y789 cok alemsınız ya vallahı guldurdunuz sabah sabah bıcak bıcaktır , bıçak de gıtsın

PAMİRNAZLI 10-10-2007 01:41 PM

Tresor buldum buldum neden öle dediğimi buldum.kama var zaten bide kasatura var. Ben varya dahi ben kendimce ürete ürete onu üretmişim.Böylece ateşsiz silahlar konusunda baya bi bilgi edindim nerdennn nereyee..
Bıçak demem arkadaş dememmmmm.... O kelimeyide demem bıçak da demem tırnak makası bile demem ..

elif2 10-10-2007 02:24 PM

Pamir galiba o bicaga falcata diyorlar,benim bildigim falcata 4897 ttli3

shamanic 10-10-2007 02:35 PM

[color=teal][i][b]PAMİRMÜHÜR tam ben yazıyodum sen bulmuşsun... 12389

[color=teal][i][b]
Alıntı:

PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Tresor buldum buldum neden öle dediğimi buldum.kama var zaten bide kasatura var. Ben varya dahi ben kendimce ürete ürete onu üretmişim.Böylece ateşsiz silahlar konusunda baya bi bilgi edindim nerdennn nereyee..
Bıçak demem arkadaş dememmmmm.... O kelimeyide demem bıçak da demem tırnak makası bile demem ..

ayrıca boşver sürçili lisan denen bir gerçek var.. ben senin potundan daha da beter olanlarına şahit oldum.. sadece gülümseten anılar olarak hayat sayfalarımızda yer alıyor inan bana .. olayın şokunu atlattıkça sende sadece hatırladıkça gülümseyeceksin.. ve de karşında kiler ne demek istediğinin doğrusunuda anlamışlardır bence daha fazla dertlenme bu konuda çün ki insan beyni bu ... arada şaka yapmayı sever ttli3 mesela aşağıda ki resme bi bakalım pc05 ...
sonrada resmin altında ki açıklamaları okuyalım.. utananadam

http://forum.arkitera.com/attachment...yor-new-1m-gif dusun

Araştırmalar küçük çocukların resimdeki “samimi” çifti göremediklerini, bunun zihinsel kodlamalarında böyle bir sahneye yer olmadığı için gerçekleştiğini gösterdi. Çocukların gördüğü dokuz tane yunustur!!!
Ek not:Bu test bulanmış bir beyne sahip olup olmadığını ölçmek için yapılmıştır.
Eğer yunusları en geç 3 saniyeye kadar seçemiyorsan aklını çoktan kaybetmişsin!!! 44

eylo 10-10-2007 03:54 PM

dusun ben dokuzuncu yunusu bulamadım.Ben ne durumdayım şimdi

shamanic 10-10-2007 04:10 PM

ark5 süper sinn eylemcim.. önemli olan yunusları görmek ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 PM.