![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet ama genelde burada da ben gevezelik ediyorum. :)) Yine beeen. :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) haha şikayetçi değiliiim :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayatımız nerede başlıyor? ... goo.gl/PTMtQ |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hakkari Bilgiye ihtiyacım var iyi kötü ne olursa. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hakkariye gidiyorsun yani sweetim.. hersey gönlünce olsun.. isteyipte bir türlü gidemedigim sehirimiz.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gerçekten mi şirinem? Ben biraz endişeliyim karar vermedim henüz. Elimden gelen her yolla bilgi topluyorum. Özellikle de yaşanmış bilgiler. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) elbetteki en dogrusunu yapiyorsun, herseyi bin düsünüp anlayip bilip hareket etmen gerek.. Bense gezme amacli ama ne hikmetse bir türlü hakkari´ye gidemedim.. Hatta gecen sene 3. kez tur ayarladim ama tur´u iki saatlik bi tuhaf kargasayla kacirinca anladim ki, hakkari daha bana hosgeldin demek istemiyor.. oysa cok güzel bir yer... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nereye gitsek.. kendimizle gidiyoruz.. nereden gelsek kendimizi bırakıyoruz.. ve bilgilenme isteğine hak veriyorum.. bilgisizliktir korkutucu olan.. ama unutma.. bilgiler başkalarının algıları ve yaşamı.. ve önyargıdır bazen.. bazen tüm bilgilerden sıyrılmak ve sezgilerinle başbaşa kalmak gerekir.. ve hiçbir adım nihai adım olmak zorunda değil. yazmıştım.. ben karar verirken karar matrisleri falan yapmasam da.. sadece tek bir soru soruyorum kendime.. hangi şıkkı denemezsem keşke derim? yolun açık olsun.. sevgiler.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar tekrar, uzun zaman aradan sonra tekrar evime donmus gibi hissetim bir an.. son bir bucuk yil zor gunler gecirdim..sukur atlattim, yasadiklarim kolay olmasada o donemde cok gucluydum, ve bunun sebebi yillar once dinledigim telkinlerden aldigimdan emindim..telkinleri hazirliyan, bu siteyi kuran ve emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum..tekrar aranizdayim ve ben bundan dolayi mutluyum |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hosgeldin tekrar yanimiza, seni burda gormek cok guzel... Mutlu paylasimlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 AM. |