![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Son üç telefon konuşmasını yakaladım ilk ikisi faydalı oldu da ya o kadını dinleyemedim ben tahammül edemedim sanırım. Dinleme modum ofline oldu. :) Napıyım. Ne anlattı ki o işle ilgili bişi mi. İkinci kadına üzüldüm ama durumuna hayatını getirdiği noktaya. Kendine yaptığı haksızlıklara. Başkalarına karşı yaptığı suçlamalara. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese slm.Çok şükür sitemiz özüne dönmüüş :) Seviyorum bu halini :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tasarım değişti diye mi yoksun kız ortalarda? Allah iyiliğini versin canım. Öpüyorum çok. :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ooo derin bilinçaltı mesajı değişim iyidir be frezyacım. :) Denedik olmadı belki yine deneriz ama değişimden korkmak olmaz. :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Korkmuyoruuuuuummmmmm :))))))) Buyursun gelsin ben burdayım :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi geceler canıcanlar ben kaçtım :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yineee geeeel. :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM. |