![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) O kadar içten ki gözükmüyor ki :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben senin gözlüklerini kıskandım. :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayrıca emin ol ben daha içten gülüyorum. :D |
Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayrıca sen de daha içten gülüyorsun. Bence harika bir gülümsemen var. :)) O gülen yüzün hep mutlu kalsın. Hem içi hem de dışı hep mutlu olsun arkadaşımın. :)) |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese mutlu, huzurlu ve neşeli bir gün diliyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok ciddi bir önerim var dostlar dinleyin. Artık çocukluğumuzun masal kahramanının adını değiştiriyorum. Aydede yazmayı yasaklıyorum. Yeni hali karşınızda. “I-DEDE” ... Yazımın devamına Pinnwand-Fotos | Facebook tıklayarak ulaşabilirsiniz.... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne güzel günlük sohbet cafemiz bile varmış. En güzel sitenin en güzeel insanlarına selamlaar :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM. |