![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hasıraltı ettiğin o düşüncelerinle yüzleşme vakti değildir belki şimdi. Sen bişeyler yaşadıkça, olgunlaştıkça, duygularını eşeledikçe gün yüzüne çıkacaklardır ilerde. Kişisel gelişim hiç bitmezki sevgili maviinci :) Toz pembe bulutlar içinde lay lay lom koşturarak herşeyin mükemmel olduğu bi hayat yaşamak mümkün değil. Varoluşundan memnunsan, kendi içinde huzurun varsa, güzel anlar yaşıyosan, gülebiliyosan, ağlayabiliyosan, sevebiliyosan mutlusundur. O hasıraltı ettiğin duyguların ve düşüncelerinle tek tek zamanı geldiğinde yüzleşecek ve özgürleşeceksin... Bu zamana kadar yaptığın gibi. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Problemlere yoğunlaştığımda; mutsuz olabilirim - mutlu olabilirim. uzunca bir süre mutsuzluk, can sıkıntısı, takıntılar vs. ile yaşadım, sonra bir şekilde bununla başetmeyi öğrendim ve temelde insanın kendi seçenekleriyle ilgili olduğunu farkettim. Yani, burada sanırım asıl zihnimi meşgul eden, hâlâ kendimde eksik gördüğüm birtakım şeyler olması ve bunlara karşı harekete geçmeyi istemeyişim ya da bunlarla ilgili yöntemler geliştiremeyişim. öyle işte.. belki de ilgi istiyorum sadece, ya da bu sadece istediklerimden bir tanesi ve ben çekiniyorum... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kıyamam ben sana yaaa ben senin ihtiyacın olanı biliyorum. Seni anlayacak çok yakın bir yol arkadaşı lazım insana bu zamanlarda güvenerek gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir dost, bir yar ya da aileden biri artık hangisi mevcutsa. :) Yine eyleme geçme sıkıntısı var bir de ne yapacağına karar mı veremiyorsun? |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) O kadar sıkıntı içinde bile olsan mutlu olmayı seçebilirsin biliyorsun. Sonra o can sıktığın şeyler sıkıntı gibi gelmez insana... |
eyleme geçme açısından problemim yok aslında, kendime engeller örüyorum ama çok aşırı büyük değil, yani mesela sınavlarım bitene kadar erteleyeyim diyorum yapacağım şeyi.. hâlâ düşüncelerimde tortular var, onları hissediyorum.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Şimdi eyleme geç şimdi. Erteleme tatlım. |
|
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hemen ve şimdi diyorum kaybedecek bir şey yok zamandan başka. O yüzden onu da kaybetme hemen şimdi derhal harekete geç. :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 AM. |