Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

annie hall 13-06-2013 10:51 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Hasıraltı ettiğin o düşüncelerinle yüzleşme vakti değildir belki şimdi. Sen bişeyler yaşadıkça, olgunlaştıkça, duygularını eşeledikçe gün yüzüne çıkacaklardır ilerde. Kişisel gelişim hiç bitmezki sevgili maviinci :) Toz pembe bulutlar içinde lay lay lom koşturarak herşeyin mükemmel olduğu bi hayat yaşamak mümkün değil. Varoluşundan memnunsan, kendi içinde huzurun varsa, güzel anlar yaşıyosan, gülebiliyosan, ağlayabiliyosan, sevebiliyosan mutlusundur. O hasıraltı ettiğin duyguların ve düşüncelerinle tek tek zamanı geldiğinde yüzleşecek ve özgürleşeceksin... Bu zamana kadar yaptığın gibi.

maviinci 13-06-2013 10:56 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843743)
Bunu sen içine sorduğunda ne diyor?

Problemlere yoğunlaştığımda;

mutsuz olabilirim - mutlu olabilirim. uzunca bir süre mutsuzluk, can sıkıntısı, takıntılar vs. ile yaşadım, sonra bir şekilde bununla başetmeyi öğrendim ve temelde insanın kendi seçenekleriyle ilgili olduğunu farkettim. Yani, burada sanırım asıl zihnimi meşgul eden, hâlâ kendimde eksik gördüğüm birtakım şeyler olması ve bunlara karşı harekete geçmeyi istemeyişim ya da bunlarla ilgili yöntemler geliştiremeyişim. öyle işte.. belki de ilgi istiyorum sadece, ya da bu sadece istediklerimden bir tanesi ve ben çekiniyorum...

sweeet 13-06-2013 10:59 PM

Kıyamam ben sana yaaa ben senin ihtiyacın olanı biliyorum. Seni anlayacak çok yakın bir yol arkadaşı lazım insana bu zamanlarda güvenerek gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir dost, bir yar ya da aileden biri artık hangisi mevcutsa. :)

Yine eyleme geçme sıkıntısı var bir de ne yapacağına karar mı veremiyorsun?

maviinci 13-06-2013 11:00 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843744)
Hasıraltı ettiğin o düşüncelerinle yüzleşme vakti değildir belki şimdi. Sen bişeyler yaşadıkça, olgunlaştıkça, duygularını eşeledikçe gün yüzüne çıkacaklardır ilerde. Kişisel gelişim hiç bitmezki sevgili maviinci :) Toz pembe bulutlar içinde lay lay lom koşturarak herşeyin mükemmel olduğu bi hayat yaşamak mümkün değil. Varoluşundan memnunsan, kendi içinde huzurun varsa, güzel anlar yaşıyosan, gülebiliyosan, ağlayabiliyosan, sevebiliyosan mutlusundur. O hasıraltı ettiğin duyguların ve düşüncelerinle tek tek zamanı geldiğinde yüzleşecek ve özgürleşeceksin... Bu zamana kadar yaptığın gibi.

haklısın.. geciktiğimi düşündüğüm bir çok şey var. bunun üzerimdeki etkisinden bahsetmek bile istemiyorum.. bazen böyle olan biteni yukarıdan izleyeyim diyorum ama akılalmaz şeyler oluyor, çok güzel şeyler..:)

sweeet 13-06-2013 11:01 PM

O kadar sıkıntı içinde bile olsan mutlu olmayı seçebilirsin biliyorsun. Sonra o can sıktığın şeyler sıkıntı gibi gelmez insana...

maviinci 13-06-2013 11:05 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843746)
Kıyamam ben sana yaaa ben senin ihtiyacın olanı biliyorum. Seni anlayacak çok yakın bir yol arkadaşı lazım insana bu zamanlarda güvenerek gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir dost, bir yar ya da aileden biri artık hangisi mevcutsa. :)

Yine eyleme geçme sıkıntısı var bir de ne yapacağına karar mı veremiyorsun?

4 yıldır ailemden uzağım, sen var ya sen nasıl da çözdün :)) işte tam alışmaya başladım diyorum tekbaşınalığa, bişeyler oluyordu ve çalkantılar vs.. bi türlü toparlanamıyordum.. şimdi şimdi alışıyorum, uzun süredir böyle birşey yaşamıyorum. ama işte, artık nasıl bir boşluk oluştuysa içimde, dolmuyor ya..

eyleme geçme açısından problemim yok aslında, kendime engeller örüyorum ama çok aşırı büyük değil, yani mesela sınavlarım bitene kadar erteleyeyim diyorum yapacağım şeyi.. hâlâ düşüncelerimde tortular var, onları hissediyorum..

sweeet 13-06-2013 11:06 PM

Şimdi eyleme geç şimdi. Erteleme tatlım.

maviinci 13-06-2013 11:08 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843749)
O kadar sıkıntı içinde bile olsan mutlu olmayı seçebilirsin biliyorsun. Sonra o can sıktığın şeyler sıkıntı gibi gelmez insana...

evet :) gelmiyor, hissetmek istediğim gibi hissedebilmek ve düşünce akışını kontrol edebilmek, rahatsız edenleri serbest bırakmak çok eğlenceli özellikle sevincli yine farkındalık konusuna geldim sanki yu89

maviinci 13-06-2013 11:11 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843751)
Şimdi eyleme geç şimdi. Erteleme tatlım.

ertelemek.. seni çok iyi anlıyorum. kendimi de bu noktadan algılamaya başlıyorum derhâl. zira sonu yok bunun

sweeet 13-06-2013 11:21 PM

Hemen ve şimdi diyorum kaybedecek bir şey yok zamandan başka. O yüzden onu da kaybetme hemen şimdi derhal harekete geç. :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 AM.