![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaarında diş doktorumla randevum var!... kanal tedavisi ıııyyyyyyyy!!!!!! 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) wave wave wave wave wave neyse iyi düşünelim iyi olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
demiş Vera Peiffer nihayet yelkenleri doğru açtın suzzy ... iyi günlerin olsun bol bol .. b456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok doğru söylüyorsun saağol!!! iyi düşünmeye gayret ettim ama bu banyomun yıkılmasına engel olamadı. neyse şöyle diyelim o zaman su kaçağından dolayı çok şükür kötü bir şey olmadan durumu farkettik de önlem alınıyor b456 b456 b456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada şu an cadde üzerinde çok güzel bir türk sanat müziği konseri veriliyor, ve ben kulağımda telkinlerle karışık olarak dinliyorum. biraz karıştı birbirine ama ikisi süpper gidiyormuş şaşkın şaşkın şaşkın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yıktılar gitti güzelim banyo.... 88a 88a 88a ama belki yenisi yapılırda bu vesileyle banyo değişir. derty derty derty |
e tabi evin en lazım yerirlerinden banyodan bahsediyoruz şaşkın ustalar biz tamiratı tamamlayana kadar kullanmayın dedi bizde olay sonuçlanana kadar care arayışlarına başladıktam o anda evin hemen yakınlarında mevcut olan spor salonu geldi aklıma f678h oraya üye olmuştuk aa34 hergün oraya gidip spor yapıp dusumuzu alır eve gelirdik. bu olay tamm 3 ayy sürdü khkh56 khkh56 lakin o dönem ne saglıklı yasıyorduk anlatamam s45apk khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 geldi maaauuuuwwwwwwwwwww pusuda yazılanı çizileni izliyorum ben hep sanmayınki yokum ben burdayım ben olmasam fareler gelir yahu blook coffe2 |
hep ol emii... hayalim geldi aklıma lalem lerzanım tresortuh788 özledim sizleriiii rt67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler arkadaslar cafeyi en son cıkan pencereleri kapatmayı unutmasın lütfen ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 AM. |