![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benim günüm aydın oldu sizinde gününüz aydın ola arkadaşlar işe gideceğim birazdan harika bir sabah öyle değil mi 44 çayı koydum demlerim gerisini siz yapın bugün yeni personel alındı sabah ona eğitim vermem gerek hayırlısı bakalım çok iyi oldu bu arada girer yoklama yaparım y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) o bebek ne kadar güzel gülmüş resimde. yaşama sevinci aşılıyo resmen. sabah sabah iyi geldi. bu arada maşallahı var tosun tosun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaaydın fatoş bebiş çok tatlı kırkbirkere maaşallah..adının enerjisini evrene taşır inşallah..fatoş bekar daha 21 yaşında,çiçeği burnunda öğretmen...rabbim bir an önce atamasının gelmesi için yardım edecek..ve fatoşumuz boyundan büyük talebelere ders verecek..başarılı talebelerin, sevgi dolu başarılı öğretmeni olacak . ben dikiş başındayım,hepinize bol verimli günler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayalim sana bi yorgunluk kahvesi yapayım mı çok iyi gelir |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal ablacım sağol valla:) evet arkadaşlar hayal ablanın da dediği gibi 21 yaşında çiçeği burnunda öğretmenim daha meslek hayatına bile atılamadım kpss sonuçlarını bekliyorum:) ama inşallah benim de bir gün öyle bir bebeğim olur:) o bebek kuzenimin çocuğu adı: efe bu arada dün akşam doğuma giden kuzenim de bebeğini dünyaya getirdi gece saat 2'de bi oğlumuz daha oldu hayırlısıyla... HERKESE KOCAMAN GÜNAYDINLARRRR.... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhh ne güzel bir bebiş daha oldu Allah analı babalı büyütsün demiştim değil mi 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ewet demiştin ama yine desen nolcak:) çok sağolll. ben sabah kahvemi yudumlamaya başladım var mı isteyenn??? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://img73.imageshack.us/img73/3618/fatooojz2.png arkadaşlar benim kahvem bitti kapattım falıma bakcak olan war mııııııııı ağla |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldimmmmm kediniz pufuna yerleşti sevincli fatma hocam ben bakayım falına onayi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kedi fala mı bakarmış ben bakarım y789 Şimdi Fatmacım o kadar güzel dilek tutmuşsun ki bu gerçekleşecek Öncelikle sınavını kazandığını görüyorum ve tercih ettiğin yer çıkacak 44 Okulda çok sevilen bir öğretmensin harika enerjinle herkes etrafında dolanıyor. oyyy bu da ne ya sen ne ballısın harika kısmetin var senin ne istedin bu kadar güzel yansıdı bilmiyorum ama senin gibi ışık saçan biri ile tanışıyorsun Bazen karamsarlığa düşüyorsun ama hiç yapma inan önün çok açık herşey gönlünce sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM. |