![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çaylar benden bu sabah akşam film var unutmayıny789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) happy6O0Günaydın... bisikletalk78blissy |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gulensmiley İşte geldim burdayım. y789 Tünaydın herkese. Ayşegül aldım çayımı canımmusic45 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benden de herkese tünaydin yemek öncesi birer bardak suya ne dersiniz herkese afiyet olsun |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydin arkadaşlar bu gün kafe yi ben açmak istedim şööööööööyle bir pencerenin önünde deniz manzarasının karşısında dostlarla doyasıya sohbet etmeye geldim. Bu gun ben sizlere sıcak su bal ve limon ikram etmek istiyorum alır mısınız |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Vodocum bol köpüklü kahveye talibim.kahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) AAA ne demek Ayşegülcümmm elceğizlerimle hemen yaptımmm buyur afiyet bal sugar olsunkahvesmileyy789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hpm2 Ya ben yine mi geç kaldım y789 Vodoo' cum kurabiye var mı, açım ben. Çok işim var bugün kolaylık dileyin bana kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
redrlofewers kolay gelsin hersey gönlünce olsunhappy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 AM. |