![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kızlar yettimmmm ahanda size gelirken aldığım elmalı tartlardan yolda onlara sevgimi kattım. Yanında da demlerken sifa niyetine olsun dediğim böğürtlen çayı var.Çünki omuzlarımdan sırtıma bir ağrı var 2 gündür .Şifa olsun afiyet olsun herkese...kahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Allah ım ne bereketli bir günmüş bugün sevincli Her günümüz böyle aslında ama bugün resmen şans, bolluk akıyor. Herkes faydalansın, açın camları açın hemen. Çekin bakem derin güzel bir nefes smileydance Bayşegül' cüm bayılırım ben yulaflı bisküviye, çayın yanına da çok yakışır. Sağolasın canım kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Canım benim kıyamam ben sana. Biraz uzan beyaz ışık doldur canım omuzlarından sırtına aksın gitsin. Birisinin sana masaj yaptığını düşün y789 Bak nasıl rahatlıyorsun. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hemen dediklerini uyguluyorum canım benim teşekkür ederim.actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 8977 Hu huu nerdesiniz uykucular blissy Hadi açtım ben cafemizi, çayıda koydum benden sonra gelen demlesin çayı. Çok güzel bir gün sevincli Yarın bana yolculuk var gulensmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayyy canım ben coktandır ayaktayımy789 çayın yanında bişeyler varmı arkadaşım hmmm şey olsun sıcak poaçay789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canlarim benim bende ancak gelebildim çayı demlemediniz galiba.........hadi bir demlikle geldim ben aslın da erken kalkmıştim biraz yogunluktan blissygeç kaldim çayın yanına kırık kırak var öğle üzeri açlığımızı yatıştıralim diye..music45 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) eski yazdigim mesajimi nasil duzelte bilirim acaba? bu konuda yardimci olursaniz memnun olurum sevgiler |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gununuz aydınlıklarla dolsum arkadaşlar hy789 hadi uyanın uykucu güzeller.... çayı demledim yanına da miiiiiiissss gibi sıcacık gözlemeler......sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ooo ben hiç uyumadım ki, sabah feribotla İstanbul' a geldim sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 AM. |