Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Vodoo 15-04-2009 05:30 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Kızlar yettimmmm ahanda size gelirken aldığım elmalı tartlardan yolda onlara sevgimi kattım. Yanında da demlerken sifa niyetine olsun dediğim böğürtlen çayı var.Çünki omuzlarımdan sırtıma bir ağrı var 2 gündür .Şifa olsun afiyet olsun herkese...kahvesmiley

Belgin ∞ 15-04-2009 05:32 PM

Allah ım ne bereketli bir günmüş bugün sevincli Her günümüz böyle aslında ama bugün resmen şans, bolluk akıyor. Herkes faydalansın, açın camları açın hemen. Çekin bakem derin güzel bir nefes smileydance

Bayşegül' cüm bayılırım ben yulaflı bisküviye, çayın yanına da çok yakışır. Sağolasın canım kiss3

Belgin ∞ 15-04-2009 05:40 PM

Alıntı:

Vodoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417607)
Kızlar yettimmmm ahanda size gelirken aldığım elmalı tartlardan yolda onlara sevgimi kattım. Yanında da demlerken sifa niyetine olsun dediğim böğürtlen çayı var.Çünki omuzlarımdan sırtıma bir ağrı var 2 gündür .Şifa olsun afiyet olsun herkese...kahvesmiley

Canım benim kıyamam ben sana. Biraz uzan beyaz ışık doldur canım omuzlarından sırtına aksın gitsin. Birisinin sana masaj yaptığını düşün y789 Bak nasıl rahatlıyorsun.

Vodoo 15-04-2009 05:45 PM

Hemen dediklerini uyguluyorum canım benim teşekkür ederim.actionsmile

Belgin ∞ 16-04-2009 10:34 AM

8977 Hu huu nerdesiniz uykucular blissy

Hadi açtım ben cafemizi, çayıda koydum benden sonra gelen demlesin çayı. Çok güzel bir gün sevincli Yarın bana yolculuk var gulensmiley

aysegul_tirtil 16-04-2009 10:54 AM

ayyy canım ben coktandır ayaktayımy789 çayın yanında bişeyler varmı arkadaşım hmmm şey olsun sıcak poaçay789

bayşegül 16-04-2009 11:29 AM

canlarim benim bende ancak gelebildim çayı demlemediniz galiba.........hadi bir demlikle geldim ben
aslın da erken kalkmıştim biraz yogunluktan blissygeç kaldim çayın yanına kırık kırak var öğle üzeri açlığımızı yatıştıralim diye..music45

Su_Duru 16-04-2009 08:56 PM

eski yazdigim mesajimi nasil duzelte bilirim acaba? bu konuda yardimci olursaniz memnun olurum

sevgiler

bayşegül 17-04-2009 09:13 AM

gununuz aydınlıklarla dolsum arkadaşlar hy789

hadi uyanın uykucu güzeller.... çayı demledim yanına da miiiiiiissss gibi sıcacık gözlemeler......sevincli

Belgin ∞ 17-04-2009 02:17 PM

Ooo ben hiç uyumadım ki, sabah feribotla İstanbul' a geldim sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 AM.