![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gel sen canım benim ben sana masaj da yaparım.. bak bi de benim sana kahve ve çikolata sözüm de vardı, vaktimiz olmamıştı, kahve içirip bir de fal bakayım sana:D ben de ne anlarım ama:) ayşegül de sayfanın altında görünüyo ama yazmıyo bişey:) enerjisini mi gönderdi acaba:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gma aldı ya kuzum onu yolluyordur, valla bir sürü yerden bir sürü yiyecek içecek sözüm birikti. Hepsini toplamaya kalksam 1 sene karnım doyar y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ay cidden gma ile uğraşıyodur, zaten çakralarını açmaya gitti şimdi de:) şekercim artık sana da açıklamamı yaptığıma göre:) gideyim de biraz kitap okuyayım, senin sohbetine doyum olmaz ama:) hadi çabuk gelin yaa hatta bak 1 hafta önceden falan olabilir mesela:D ablan özlemiştir seni, Ankara sokakları özlemiştir, Pelin özlemiştir senle wrap yemeyi sohbet etmeyi.. yaa.. çok öpüyorum seni canım rehberim benim, canım arkadaşım benimmm.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi okumalar şeker, bana da iyi dinlenmeler. kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaaa burda benim dedikodum yapılmışsevincli bensiz wrap haaa sırf kıskançlıktan gelirim ankaraya görürsünüzy789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Gelemez ki, gelemez ki y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hiç belli olmaz redflowerscimmmm ver gazııı bakalımy789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gaza ne hacet şekerim, ben bildiğimi söylüyorum. Gelemezsin ki, hadi gel bakalım gel de gör gününü. khkh56 Sen bi gel bak ben sana neler ediyorum. Akşamına seni 45'lik dinlemeye götürüyor muyum, götürmüyor muyum görürsün sen? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaaaaaaa gelsin ayşegül dee... ben onu da çok özledimmmmm |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) radyo da yayındayım arkadaşlar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 AM. |