![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet sorma gerçi benimki üşenmekten değil de koşarken nefes alışımı kontrol edemiyorum ve aşırı derecede yoruluyorum bu konuda problem yaşamıyosan kesinlikle koşmalısın |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Biraz Radyo Dinleyelim Mi? Hoş Birkaç Müzik Buldum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkürler Mümin Bey,güzel haberlerden sonra iyi geldi.girlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
teşekkür benden sapkal89 |
|
bu arada yeni blog'un hayırlı olsun...baktım biraz...güzel şeyler eklemişsin....krzm67 |
değişiklikler yapmaya başladım. paylaşımlar her koldan devam edecek. ne biliyoruz ki filmleri ve birçok film için de link vs ekleyeceğim. kendim için de biraz vakit ayıracağım. önümüzdeki hafta izine çıkmayı planlıyorum bi terslik çıkmazsa. bir hafta yokum. büyüdüğüm yerlere gideceğim. avrupaya :) trakya batısına doğru. güneşin doğuş ve batışını izleyeceğim, kocaman kızıllığı, foto makinesi ve ayaklığı da olacak :) super |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne güzel....s456izninin güzel geçmesi için ne gerekiyorsa yap...tadını çıkar...doya doya..... çünkü ben bu hafta evdeydim izinli yani....küçük bir rahatsızlık geçirdik kızımla...sadanim istanbula gelme durumum vardı olmadı...eğer toparlıyabilirsek kendimizi belki hafta sonunu kurtarabiliriz ... ege sahillerinde küçük bir kaçamak belki...y789 |
acil şifalar diliyorum. terli345 enerji gönderelim. malum reiki 1 seviyesindeyiz :) özlem ablacım uyumlamıştı bizi :) bu haftasonu bekleriz istanbul' a sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 AM. |