![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mümincim saf ve temiz niyetin için teşekkür ediyorum...aldım sayıyorum...super ama malesef ancak ikinciye uyumlanınca bana gönderebilicen... istanbul sayfasını şimdilik kapattım...kızımla gelicektim...ama şu an onunla yola çıkmayı gözüm yemez....y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
o zaman birdahaki sefere -en yakın ve en uygun zamanda- bekleriz sapkal89 |
günaydinlar tüm güzel insanligin günü seker gecmesi dileklerimlesmiliyface |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.bayburtlular.org/urunresimleri/536812855.jpgselam arkadaşlar ben geldim.... Çayı da demledim hadi bardağını alan buyursun gelsin....... herkesin günü sevgi ve güzelliklerle dolu geçsin... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar, Çay denilince ben hemen gelirim kahvesmiley yanına birşeyler alırım, kıtlama şekerimizde var evde alır gelirim, gününüz aydın, bereketiniz daim, şansınız yağmurlar gibi olsun, keyfiniz demli bir çay gibi yerinde olsun sevgiyle...actionsmile Ben mutluyum, Ben huzurluyum, Ben her zaman şanslıyım, Ben hayatıma bolluğu, bereketi her zaman çekiyorum,k8908 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın canlarıııımmm :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canlarım bana çay keyfim de eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim evrenin bolluğu bereketi hepimize gelsin.... her daim mutlu huzurlu ve sevgi dolu olalım.... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bayşegül'cüm sevincli hoşgeldin 956k Çay ziyafetine katılamadım kaçırdım ama, ikindi kahvesinde burdayım kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers canim sen de hoşgeldin buyrun hep beraber kahvemizi yudumlıyalim.. http://up.negatif.com/fotolar/452/21...fc5c3ee924.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo nefis görünüyor hemde uğur böcekli çikolatada var heeyyooooooooo sevincli eline sağlık görüntü harika çok misafirperversin sanki evindeyim gibi hissettim inan, hayatın bolluğu bereketi de hep sana gelsin...pınarlar gibi aksın sana....girlhahagirlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM. |