![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nahice cim güzel dileklerin için teşekkür ederim evrende bolluk bereket öyle çok ki hepimize gelsin...... herşey gönlünce olsun.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba, Denizi seyrediyorum nasıl kıpırtılı bugün. Üzerinde gemi yaktılar yine yüzüne saçıldı yangın söndürücüler, köpükler ve yakıt artıkları. Olsun sen temizlersin dedim denize. "Temizlerimde de teker teker gelseler. delikanlı değillerki yetişemiyorum temizlemeye." dedi. Cafemizin canımdan seyrederken denizi öylesine bir sohbet işte. Körfezde gemide yangın çıktı söndürüldü bu sabah. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Nasıl ki insanlar içlerindeki zehirli atıkları eritip yok edip temizlenme,arınma yapma yolunda ilerliyor,aynı arınma doğada da var,aradaki diyalektik bir bütün, işte o arınma için evrenin tüm zenginliği hepimize açık, alıcılarımızı kalibre edip, frekanslarımızın ayarlarını yeniden revize etmek için buradayız...Evrenin bolluğu bereketi üzerinize olsun,zenginliğin farkında olanlardan olmayı seçiyorum.Spiritüel yaşam disiplininin tüm dünyanın geleceğini değiştireceğine inanmayı seçtim. Evrenin tüm zenginliği ve bereketinden tüm insanlığın yararlanmasını diliyorum....actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahve böyle mi yapılıyordu? bilen biri seslensin... http://img29.imageshack.us/img29/7592/s4031461.th.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
kahvesmiley |
herkesin harci degil cünkiy789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvesmileybaktım candaşlarım bu cafeye geliyor elime çayımı alıp bende geldim ne güzelmiş burası bayıldım hepinize iyi sohbetler |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydııııınnnn harikaaaa ben istiyorum çok mutluyuuuuuuummmmm ama türk kahvesi olmasın o acı oluyo :)) 3'ü 1 arada alıyım zahmet olmazsa :)) :zpzp: |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM. |