![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uyudunuz mu y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sadanim şaşkın 2600 hayır tabikide kediler geceleri severler bilmezmisin burcu |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yağmurla Gelen - Anima Yağmur yağıyor herkese günahları kadar Niye bana daha fazla yağıyor her akşam yağmurlar Hamurdan, çamurdan küçücük insanlar Kesin artık ağlamayı ıslandım yeteri kadar Bir damla yağmur anlattı beni bana Bir damla yağmur anlattı Bir damla yaş süzüldü gözlerinden Mutluluk gözyaşı değil, belliydi yüzünden Ha bir damla az, ha bir damla fazla Git, git hiç düşünme, yağmurlar yarıyor bana Bir damla yaş anlattı seni, terk ederken beni Bir damla yaş anlattı seni Ne yağmur var, ne de gözyaşı var bu akşam Boşlukta asılı kaldı düşünceler ve duygular Ta ki, bulana kadar seni, yeni sevgili 3!2!1! Motor Yağsın yağmular |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayy resmen fikrim geldi Atakan dönsünde yazayım super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Pisim bu senin için k8908 kediler evvel zaman icinde kalbur zaman icinde cok uzak degil yakin bir ulkede sevimli uslu kucucuk gozlu kucuk kediler yasarmis yemekleri ortak yataklari birmis sevincleri hepsininmis duman renkli acik kahverengi kucuk kediler yasarmis yakin ulkenin yaninda donemeci donerken ruzgarlarin saginda ormanlarin solunda sesli hirsli kocaman gozlu buyuk kediler varmis sabahlari okumakla camlari dusunmekle gunduzleri konusmakla geceleri calismakla yorgun elleri sismis gozleri buyuk kediler varmis siz kardesler hangi kedileri seversiniz hangi kediler gibi yasamak istersiniz sevimli uslu sesli hirsli hangi kedilerdensiniz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben özlemedim ki seni Kedi özledi Çağır onu gelsin diye Bana kedi söyledi Çok severmişsin onu Doyamaz öpermişsin Sarılıp uyurmuşsun Nasıl özlemesin ki seni O da çok severmiş hani Derdinde yanındaymış Sevincinde o da mutlu Sen özlemedin mi onu Ben istemedim gitmeni Kedi istedi Sonra pişmanım diye Bana kendi söyledi Sen bilirsin bu kedi Karşılıksız sevdi seni Belki de her kedi gibi biraz bencildi Sende itiraf et hadi Suç biraz da senindi Dayanamıyorum de hadi Çok özlemesin bu kedi buda sitedeki herkese pisimbat kedinizden |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisim bak kızıma taze çekilmiş gulensmiley http://img96.imageshack.us/img96/2604/papiax2.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yerim ben kızımı 44 http://img96.imageshack.us/img96/2306/papi1mp1.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya çok şirin yerim onu ben deee cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:18 PM. |