![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet bende kahve istiyorum emel. gece gece çay gitmez : ) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) eveettt kahveleriniz hazır kahvesmiley kahvesmiley ben cay isterim vallaha manzaralı yer benim kalk bakayım oradan carizmaa çayımı laıp geliyom 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de çayımı alıp köşeme geçeyim, arkadaşlar çayın gecesi gündüzü mü varmış ben çok seviyorum çayı ,içelim şöylee keyif çayımızı ,kahvemizi hadi bakalım kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat3500 mersi atakan 96 f678h pek makbule geçti bu jestiniz efm smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat3500 ay çok tatlı olmuş bu ya sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kiraz yemek isteyen varmi????????? sürekli kafein kafein olmaz yanii n9598 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Varsa ben bir yeşil çay alayım Şekersiz olsun kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) olmaz mı yeşil çay buyrun efendim.. hayall nerdesin yaff ücretleri ödeyecek millet kimse yok f678h |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhh ohhh be ne çene maşallah ya tam istediğim oluyor arkadaşlar beyze tanımıyorum senni ama hoşgeldin bakamadım daha diğer mesajlara carisma sende hoşgeldin kafemize arkadaşlar bana da birşeyler verinde şöyle bir siteyi gezeyim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yemek yedin mi burcuu ltf sende aç karnina çay kahve içme |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |