![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldin...neredeydin smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayırlı olsun..kolay gelsin.... blissy blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok saol sekerim f678h dün ölü gibi olmuşum öyle bir uyumuşum tam 15 saat kesintisiz uyumusum sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 15 saat nasıl uyunur hiç bilmediğim bişey blissy blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 vallaha bende çok şaşırdım ama oluyomuş tekrar tekrar hesapladım.öyle gulensmiley ama kendimi çok iyi hissediyorum iş ev taşınma derken baya bir yorulmuşum şimdi iyiyim dinlenmiş hissediyorum.. 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhhh smiliyface ii olmuş...birde türk kahvesi blissy blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya kahve sonrası fal bakacaksan tamm kahveye thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bilmesemde bilen birini buluruz... blissy blissy blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayalimm nerdesinn bak ben burdayımm kahvemizde var smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |