Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

hayalayaz 18-07-2007 11:15 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ben kafemizin yolunu buluncaya kadar ablama darallar geldi...hepinize iyi geceler en kısa zamanda kendi evimden yazıcam, ya ben sizleri seviyorum... yarın mübarek kandil hepinizin kandilini kutlarım..yaradanın, yolunuzu kendi nuruyla aydınlatmasını dilerim. hepimize saygılı sevgiler.

fato09 18-07-2007 11:35 PM

sağol hayal ablacım iyi dileklerin için. hepimizin yolu aydınlık olur inşallah

ozel 18-07-2007 11:46 PM

Su anda Turkiyede saat onikiyi gecti sanirim, hepinizin Kandilini kutluyorum hepinize tatli ruyalar diliyorum.
Sevgi ve Isikla kalin

fato09 18-07-2007 11:49 PM

sağol ferya senin de kandilin mübarek olsun... Allah tüm dualarını kabul etsin

pisimbat 19-07-2007 12:14 AM

bende kediniz olarak Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar diyorum Allah herkesin gölüne göre hayırlı olanları nasip etsin

fato09 19-07-2007 12:16 AM

aminnnn cümlemize inşallah pisicimm 128956

YAZGÜLÜ_81 19-07-2007 01:36 AM

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
ben geldim elifçimm nasılsın nasıl gidiyor çok sıcak buralar o kadar özledim ki bursayı anlatsana biraz bana ağla

Fatmacım ben de şimdi geldim cafemize iyiyim çok şükür umarım sizler de iyisinizdir , valla Fatmacım Bursa da çok sıcak
bugün sıcaktan bayılacak gibiydik nerdeyse ama çok güzel iki gün önce heykeldeydim orda bi fast food yapan bir yer var reklam olmasın şimdi balkonunu bilirsin küfür küfür esiyordu gel de birlikte gideriz , dolaşırız sen de hasret gidermiş olursun

Tüm arkadaşlarımın mubarek Regaib kandilini kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim hismiley

fato09 19-07-2007 01:39 AM

anladım canım nereyi kastettiğini gelem de beraber de gidelim oralara inşallah. bilirim bursa sıcağı da beterdir ama en azından gece yarısından sonra bir serinlik başlar bursada burda o yok işte şu an evin bütün camları açık babam balkonda yatıyor ama bana mısın demiyor bu sıcak sigrt56

pisimbat 19-07-2007 01:54 AM

maaavvvv miiiyyyaaaawwwwwwwwwww mıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mmmmmmmaaaauuuuuuowwwwwwwwwww

pisimbat was here

fato09 19-07-2007 01:55 AM

me too smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 AM.