Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

pisimbat 15-07-2007 02:48 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
ne diyorsun hayatım siteye girince ilk işim senin yazın varmı die bakmak oluyor aramızda kalsın sevincli zevkleeeee okur eşlik ederim 44

12389 tamam söz aramızda kalacak çok sık yazamıyorum bazen ruhsal durumum daha çok tetikliyor yazmamı ay sende böle dedin ya inan utandın ben yahu şimdi beğenilmek gerçekten çok güzel bir duygu
karşılaşmasakta hep derim ben kelimeler cümleler insanların sesidir tanımak ve anlamak için bende okuyorum pek yorum yapmıyorum belki zamanal yaparım çekiniyorum galiba aşarım umarım bunuda

yazdıklarımı okuyan bir çok arkadaşım kızım yazsana kitap yapalım diyorlar bana ama cesaret edemiyorum çünki edebiyat bilğim okdar derin değil kelime bilgimde çok zengin değil ama seviyorum yazmayı aklıma girdiler yazıcam galiba hayırlısı bakalım
gerçekleşirse sen ilk yollayacaklarımda olursun emelcim
hatta senden yardım alırım resimlerle süsleriz kim bilir kafamda bir toparlayayım olayı bakarız

BURCU GELEGEN 15-07-2007 03:36 PM

Alıntı:

ne diyorsun hayatım siteye girince ilk işim senin yazın varmı die bakmak oluyor aramızda kalsın sevincli zevkleeeee okur eşlik ederim 44

benim mesajlarıma bakmıyor musun sadanim Emel bir dur ya kızım ne hızlı yazıyorsun takip edemiyorum 44

25emel 15-07-2007 03:53 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

benim mesajlarıma bakmıyor musun sadanim Emel bir dur ya kızım ne hızlı yazıyorsun takip edemiyorum 44

okuyorum ya ama kedişimin hikayeleri baska simdi burcu egri oturup dogru konusalım sevincli

25emel 15-07-2007 04:16 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

12389 tamam söz aramızda kalacak çok sık yazamıyorum bazen ruhsal durumum daha çok tetikliyor yazmamı ay sende böle dedin ya inan utandın ben yahu şimdi beğenilmek gerçekten çok güzel bir duygu
karşılaşmasakta hep derim ben kelimeler cümleler insanların sesidir tanımak ve anlamak için bende okuyorum pek yorum yapmıyorum belki zamanal yaparım çekiniyorum galiba aşarım umarım bunuda

yazdıklarımı okuyan bir çok arkadaşım kızım yazsana kitap yapalım diyorlar bana ama cesaret edemiyorum çünki edebiyat bilğim okdar derin değil kelime bilgimde çok zengin değil ama seviyorum yazmayı aklıma girdiler yazıcam galiba hayırlısı bakalım
gerçekleşirse sen ilk yollayacaklarımda olursun emelcim
hatta senden yardım alırım resimlerle süsleriz kim bilir kafamda bir toparlayayım olayı bakarız

oooooo pisimbatım zevkle zevkleee gulensmiley

pisimbat 15-07-2007 05:11 PM

fırından yeni çıkmış ekmek tadında bir yazı yazdım emelcim
beğenecekmsiniz bakalım

25emel 15-07-2007 05:56 PM

turgayyy haçan nereyesun uşagum

turgay neredesin yahu bak yakaladım aha gel gel de bir kahve ısmarlıyayım sana bea 44

BURCU GELEGEN 16-07-2007 11:19 AM

Herkese günaydın ve tünaydın arasındaki zamandan merhaba yoğunum bugün akşam yazarım artık çokk şey var yazacak 44

nilgün07 16-07-2007 11:50 AM

tünaydın arkadaşlar....merakla bekliyoruz pisimbatın yazılarını art56art56

PSİKO 16-07-2007 06:01 PM

E dunk56melcim sen psikolog ol süper psikoanaliz yapıon ewet ağlıodum üf yarın nöroloji sınavı warrr

BURCU GELEGEN 16-07-2007 06:25 PM

psiko bu kadar pozitif insanlar arasında nasıl oluyorda kendini bu bunalıma sokuyorsun şaşıyorum canlan biraz sung66

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 AM.