![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
karşılaşmasakta hep derim ben kelimeler cümleler insanların sesidir tanımak ve anlamak için bende okuyorum pek yorum yapmıyorum belki zamanal yaparım çekiniyorum galiba aşarım umarım bunuda yazdıklarımı okuyan bir çok arkadaşım kızım yazsana kitap yapalım diyorlar bana ama cesaret edemiyorum çünki edebiyat bilğim okdar derin değil kelime bilgimde çok zengin değil ama seviyorum yazmayı aklıma girdiler yazıcam galiba hayırlısı bakalım gerçekleşirse sen ilk yollayacaklarımda olursun emelcim hatta senden yardım alırım resimlerle süsleriz kim bilir kafamda bir toparlayayım olayı bakarız |
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) fırından yeni çıkmış ekmek tadında bir yazı yazdım emelcim beğenecekmsiniz bakalım |
turgayyy haçan nereyesun uşagum turgay neredesin yahu bak yakaladım aha gel gel de bir kahve ısmarlıyayım sana bea 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese günaydın ve tünaydın arasındaki zamandan merhaba yoğunum bugün akşam yazarım artık çokk şey var yazacak 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tünaydın arkadaşlar....merakla bekliyoruz pisimbatın yazılarını art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) E dunk56melcim sen psikolog ol süper psikoanaliz yapıon ewet ağlıodum üf yarın nöroloji sınavı warrr |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) psiko bu kadar pozitif insanlar arasında nasıl oluyorda kendini bu bunalıma sokuyorsun şaşıyorum canlan biraz sung66 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 AM. |