![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biz geldikkkkk biraz kalabalık geldik ama Daisy ben papi erkek arkadaşım ve onun köpeği Çilek Ayşe sen misafir değilsin artık istediğin köşeye otur ama kafemize gelen bi işin ucundan tutuyor sende neden hoşlanırsan o işi yap ister çayı demle istersen etrafı topla bulaşık yıka takıl kafana göre işte birde pisim fal bakacaktım sana değil mi 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) falmı??? ne istersen yaparım. sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sana da bakarım ayşe seve seve önce pisime sözüm var |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tamam ayşe sana fala bakayım şidi biz çıkarız milelt görüşmek üzere bulaşıkları ben yıkadım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvesmiley Ben geldim ama yine kimsecikler kalmamış galiba olsun geç oldu ama şöyle kahvemi alıp köşeciğme geçeyim 98569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum yarın akşam ben de fal istiyorum bakmazsan kırılırım valla kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) camlarımızı kapattım, ortalığı topladım e burcu da zaten bulaşıkları yıkamış kahve fincanımı da yıkadım ben de kapatıp çıkıyorum ,hımm burcucum bak yarın akşama ben de fal istiyorum bak demedi deme kahvesmiley uykulusmile hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 3 Ziyaretçi, 1 Üye (0 Arkadaşlar) Son 20 dakika içinde aktif olan üyeler: lalezar oohhh bu sabah cafeyi ben açtım..keyfime baktım...kalkın hadi kalkııııınnnnn... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Lalezar çok teşekkür ederim mis gibi olmuş ortalık Elif bakayım tabi akşam ama biraz geç olacak çünkü akşam erkek arkadaşımın doğumgünü şeysi var arada kaçarım 44 Ayşe'ye de bakacam wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 AM. |