![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Elif Malkoç sitede yakaladım seni ne iş bu saatte sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Online Üyeler 2 Ziyaretçi, 3 Üye (0 Arkadaşlar) Son 20 dakika içinde aktif olan üyeler: BURCU GELEGEN, elif malkoç, selami |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın! günaydın! günaydın! güzel dünyamın güzel insanları!! hepiciğinize kucak dolusu öpücükler sevgiler.... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benden de günaydıııııııın blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy çoooook güzel bi gün yağmurlu ama olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 8977 tünaydın mauuuwwwwwwwwwww |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 sana da tünaydııııııııın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emel kafamı toplarsam güzel birşey var aklımda onu yazıcam bugün sende resimle eşlik edersin değilmi s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne diyorsun hayatım siteye girince ilk işim senin yazın varmı die bakmak oluyor aramızda kalsın sevincli zevkleeeee okur eşlik ederim 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 PM. |