![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sıcakta bi tek biz evdeyiz galiba:( ben başım ağrır korkusundan çıkmıyorum dışarı burası felaket sıcak bugün. ama salı günü kuşadası plajlarının tozunu attıracam cilgin897 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de alem bari dondurma yaw çok canım çekti şimdi bak sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
kendi hikayeme devam edeceğim şu an kendim hazırlamaya çalışıyorum. Fatma burasıda feci sıcak evde kalmak en iyisi 8 de daisyi dolaştırmaya çıkarım hava da almış olurum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar ilk kaydımı yaptım ama çok amatör oldu müziği bi siteden (ç)aldım üstüne kendi sözlerimi okudum ama kayıt işini imkan olmadığı için mp 3 de yapmak zorunda kaldım http://rapidshare.com/files/41738234/REC01.WAV.html hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cafe de la laaa.. dl67 dolanıyodum biraz soluklanayım die buraya uğradım.herkesden farklı sıcak bi kahve alım ben..oğluşum uyumuşken bende keyif kahvesi içim dedim. hava sıcak evet.ama kışın bu sıcakları ağlaya ağlaya bekleyen biri olarak hiçde şikayetçi değilim.yaz gibisi varmıdır yaa.. bi kere güneş insanı motive eder.kasvetten, hüzünden uzaklaştırır..hiçç of pöff dimeyelim ,içimizin ısınmasına sevinelim bence. bide en iyi dondurma magnum klasik.. thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayşe hoşgeldin kafemize kahven hazırdır. aslında sıcakalrdan şikayetci değiliz bende yazı çok severim sadece bu sıcakta dışarıya çıkmak gerçekten iyi olmuyor benim tansiyon hemen düşer sadanim neyse ki şimdi iyi biraz birşeyler yiyip köpüşümle çıkarım gezmeye deniz havamızı yeşillikleri koklarız blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hii..deniz kokusunu içime çekmek için neler vermezdim şimdi.. bu pazar çok bunaldım..msn adresimdeki bi tek arkadaşım yok yaaaa...pes yanü.:( evden burnumu çıkaramdım.. oğluşum hasta die içim acıdı, sıkıldım..sıkıldım... cam kenarı bi masaya geçim ben .bura kuytu kaldı 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uy897 Evde sıkıntı bastı ay yeterrrrr ben de alıyım kızımı dışarı çıkayım biraz kahvesmiley gelince de köşedeki yerime geçerim benim köşemi kapmayın sakın smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ENE..:P rezerve oluyomu öle beyaaaa.. yeniyim die kuytu masalara oturup ortam kescemi sanıyosanız yanılıonuz..sabah beri burnumu sokmadığım konu kalmadı burda blissy 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:06 PM. |