![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saol hayatım hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar niye kimse uğramıyor cafemize 789569 hadi gelin çay, kahve , soğuk bişiler ve müziğimiz, harika sohbetlerimiz var k8908 k8908 k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]KBaBFEGHyx0&mode=related&search=[/youtube] sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sıcaktanmı bilmiyorum Islık çalsam geçermi Kabuslardanmı kaçıyor uykum Işıksız gece yüreğimde Lakin geçmiyor Izdırap,geceler Yanlızlık bumudur Oysa Rahatım Umursamıyorum Manyakmıyım küstahmı yoksa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlarrrr yegenim oldu bugünn yegenimmm!!!!! blissy bir kız bebesi daha kattık bu dünyaya çok şükür khkh56 yerim onu bennnnn sevincli yumuk yumuk gözleri varmışş ay bir güzelmiş sormayın ablam anlata anlata bitiremedi... sevincli uy897 uy897 uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]5jRtzui-SxM[/youtube] uy897 uy897 uy897 yıldız abla kadar güzel oynayamasamda sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) art56art56 saoll ablam benimmm blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayatım değişti sitesi sevgili arkadaşlar kardeşlerim ablalalrım yigenlerim cat56 bir süre kapsama alanı dışına çıkıyor yanin TATİLE gidiyor ,yokluğum çok zor dayanamazsınız bilirim ama cat56 özleyin anacımm sayfiye yeri anılarım ve yazılarımla dönüşüm muhteşem olur umarım herkes allaha emanet ediyorum tatilsmiley cat56 tatilsmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tatilmiiiiiiiiiii, uyuz oluyom tatile gidenlereeee. e biz çalışıyosssss drive45 gıcıkım ama iyi tatillere olsun bari. tadını çıkar ne diim. 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 AM. |