![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldiniz. actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende yeniyim arkadaş edinmeye çalışıyorum..bende Panikatak var..bundan muzdarip olan varmı??benle iletişime geçebilirmi? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili arkadaşlarım bir kaç günlüğüne yokum buralarda kendinize çok iyi bakın şimdiden iyi bayramlar dilerim herkese... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınnnn:) hoşgeldiniz |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlarrr.956k herkes nasıl bugün |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkeslere kucak dolusu sevgiler, selamlar :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi akşamlarr :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam yazayım ben de. :) İlkbahar/yazın ankara-istanbul buluşması olacak mı? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sayfaya yenı uye oldum bende hayatını degısımlere ıhtıyac duyuyorum onerısı olan varmıdır |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Aramiza hosgeldin, asagidaki linki incelediginde birkac soruna yanit bulabilirsinsevincli http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 AM. |