![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bugle ,Pisimbat cat56 ve Coskun tatilden dönmenize çok sevindim.. s456 Hoşgeldiniz clapping |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Amanında aman Bodrum güzelleri dönmüş pisim yalıkavak'ta olduğunu bilmiyordum b456 sıcaklardan dolayı ben gelemedim yalnız gelemeyeceğim için daisy kızım malum bırakamam ve bu otobüs seferleride yanıma almama izin vermiyorlar bagaja alıyorlar orasıda havasız bu yüzden 3 saatlik bir yol olsa da o riski almak istemedim benim tatilim eylül sonunda olacak gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbulduk arkadaşlar...bu ne güzel karşılama böyle..bi daha mı gitsek dönsek acaba?Gidelim hatta yerleşelim Bodrum' a daha iyi olur..siesta yapalım,Bodrum evleri gibi beyaz giyip sandaletlerle dolaşalım bütün gün.Denize girelim,hiç çıkmayalım..yüzelim yüzelim,rakı şişesinde balık olalım..Huzur içinde mutlu mesut yaşayalım...32 yaşında emekli olabileceğim bir iş bilen var mı??? dusun 8977 tatilsmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ohh bakıyorum sende büyüsüne kapılmışsın Bodrum'un yok 10 yıl orada yaşamak bana yetti ben burada ki rakı şişelerinde balık oluyorum y789 denizide görüyorum ohhh çok sıkıldıkça kaçarım tabi Bodrum'a o ayrı gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ağlaartık kafeye kimsecikler gelmiyor eskiden böylemiydi burası dolup taşardı tüm masalar |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burdayız aşkolsun...Gelir gelmez Bodrum'dan Burcu'yu yakaladım ,bir Alsancak sefası yaptık..Aşığım ben bu şehre...Daha doğrusu tüm Ege'ye..İnsanlarına ..hatta dejenerasyonu bile hoş geliyor.Bu rahatlık, bu ferahlık ,kendini kasmama hiç bir yerde yok..Ege'nin insanına rakısına balığına,efesine,başına buyruk kızlarına,karşyaka-alsancak vapuruna ....bi de KSK sine.... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kordonun keyfi eskisi olmasa da harika geceydi ama ayyy bir dahaki sefere o biraverlerden takılalım harbi keyifli olacak ben yarın program sonunda Bornovaya gideceğim 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar biraz daha buraya kimse uğramazsa kafe kapanacaktır burada sakinlik olmamalı öyle değil mi ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:48 PM. |