![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi tatiller pisimbat çok eğlenirsin inşallah |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ya ben daha yeni işe girdim izin almak doğru olmaz dusun Ama bu hafta sonu Bodruma gitmek istiyorum hem anneciğimi görüp hemde Bugle arkadaşımla yüzmek istiyorum sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar bu akşam herkes çokmu yorgun kimsenin bişey yazacak hali kalmamış sanırım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yoksa bu bir yarışmamı kim en uzun süre suskun kalabilecek |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sınava sokacağım bunları girmeyenlere sınav smil56 neredeydi kiminleydin ne yaptın y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli cat56 yuvaya döndü milletttttt coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de dün döndüm pisicik.Umarım tatailin güzel geçmiştir..Bodrum,gümüşlük,Akyarlar vs..Harikaydı..Bir de üstüne Burcu'nun annesi Gönül Ablay'la tanıştım,sohbetler,çaylar...ooooh..Bodrum'a mı yerleşmeli,Bodrum'lu mu olmalı acep?.... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cümleten hoşgeldiniz hepiniz sözleşmiş gibi aynı anda geldiniz yahu sevincli nese bu akşamlık yokum ben malum yine görev aşkı 44 yarın tam gün burada olabilirim f678h kendinize iyi bakın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohh ne güzel pisimde döndü kiss3 Begüm annemle görüştükten sonra bana çok tatlı kız ama beyaz şekerlerden değil doğal tatlılardan demişti çok gülmüştüm y789 Ama gerçektende öylesin kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum Gönül Abla da kaymaklı ekmek kadayıfı hani... 12389 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 PM. |