![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) coffe2 heehhee ben burdayım cat3500 gogogo bende zıplıcam yaaaa kanepede happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]BcYb_rDPF9M[/youtube] hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu benim cok sevdigim muziklerden biridir eline saglik Emelcim, icim acildi walla thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ha bide videoya bayildim cok guzelmis yine eline saglik Emelcim thumbsanim onayi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet gerçekten öyle bende çok severek dinledim. sizinle paylaşmak istedim 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) değişik bir ruh hali içindeyim.hayırdır inşallah 44 ne seviyorum ne sevmiyorum ne bekliyorum ne beklemiyorum koskacaman bir hiççç in içindeymiş gibi hissediyorum... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bende geldim evet bir süredir yoktum öyle olması gerekti ama artık buradayım. Harikayım arkadaşlar bugün annem günübirlikte olsa izmir'e geldi Kısa da olsa çok mutlu oldum anneciğimi görmek biraz önce uğurladım sağ salim evine kavuşsun. Yalnız bugün neydi o sıcak bir ara içtiğimden yediğimden tat alamaz oldum gözlerim yandı dudakalrım kremlesemde sürekli kurudu zor attık kendimizi eve |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=Xsp3_a-PMTw[/youtube] canlanın ya nerelerdesiniz iyiki geldik yani ben yokken çene maşallahtı |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum allah kavustursun , bende annemi iki yil oldu gormedim cok ozledim cook agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat22 cat3500 burda ve coffe2 sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 AM. |